ImexpoMatter

Mattefirma utvider horecasortimentet

Det danske firmaet Imexpo Nordic, som er kjent for sine matteløsninger for hotell- og restaurantbransjen, utvider sortimentet i Norden med åtte nye varegrupper og flere hundre nye varer fra den franske produsenten Alba. Dette inkluderer en del småustyr med alt fra garderobestativer og stumtjenere til søplebøtter og klokker.

Publisert

Imexpo har i 20 år levert matter til hoteller og restauranter i Danmark og Norden. Nå utvider firmaet sortimentet mot horecamarkedet.

Imexpo har i 20 år levert matter til hoteller og restauranter i Danmark og Norden. Dette er matter i form av gulvbeskyttelse til inngangspartier, våtromsmatter for badeområder, ergonomiske matter for kjøkkenet og andre ståarbeidsplasser.

Imexpo utvider horecasortimentet.

Mattene leveres i form og farge etter kundens ønske.

Utvider sorrtimentet

Som en del av en ny strategi har Imexpo nå fått eksklusivitet på salget av Albas sortiment i Norden, heter det i en pressemelding.

Administrerende direktør for Imexpo Nordic, Christel Kniep.

– Vi er allerede kjent for våre alu- og logomåtter til inngangspartiene og de ergonomiske mattene til kjøkkenet, baren eller resepsjonsskranken, men har lenge ønsket å udvide sortimentet, uttaler administrerende direktør for Imexpo Nordic, Christel Kniep.

Bredere spekter

- Med avtalen med Alba leverer vi nå også garderobestativer og stumtjenere til inngangene samt brevsorterere, bordlamper og brosjyre- og bladdisplay til hoteller og restauranter. Dette gjør oss til en mer komplett og interessant leverandør, sier Christel Kniep.

Les mer på Imexpo.com

"
Powered by Labrador CMS