Lotus4 nett
Lotus4 nett

Nytt berøringsfritt fra Lotus

Lotus Professional lanserer den komplette berøringsfrie håndhygieneløsningen med to tilleggsprodukter til den hygienisk avanserte enMotion-serien. De elektroniske løsningene enMotion antibakteriell skumsåpe og enMotion håndrenseskum er bevegelsesfølsomme, slik at man ikke trenger å berøre produktet, og dermed reduseres spredningen av mikroorganismer.

Publisert

Viktig med godt renhold i toalettavdelingen. (Illustrasjonsfoto: Lotus Professional)

Verdens helseorganisasjon (WHO) anbefaler at man følger disse tre trinnene for å oppnå god håndhygiene: Vask med såpe, tørk med engangs papirhåndkle og desinfisér med alkoholholdig hånddesinfeksjon.

– Hygienisk i krevende miljøer

– Serien enMotion håndklearkdispensere har vist seg å være en profesjonell og feilfri løsning selv i de hygienisk sett mest krevende miljøer, og de to siste enMotion-produktene lever opp til dette effektivitetsnivået. Både såpen og håndrensen er utviklet for å gi en ressurssterk, men likevel stilig og kostnadseffektiv løsning for håndhygiene, uttaler Marika Koponen, produktsjef innen hygieneprodukter.

”Lotus Professional overgår dette kravet ved kompletteringen av enMotion-serien, i og med at vi leverer en berøringsfri løsning for hvert trinn i prosessen. Med evne til å drepe virus som H1N1 og SARS samt bakterier som MRSA og E. coli, er enMotion-såpe hygienisk overlegen i forhold til enkelte tradisjonelle såper”, heter det i en pressemelding.

Egnet for horecabransjen

Samtidig som den er tøff mot mikroorganismer, inneholder enMotion-såpe en blanding bløtgjøringsmidler, blant annet Aloe vera og glyserol, som er spesielt utvalgt for å gjøre den mild mot huden og dermed et godt valg for horecabransjen, der regelmessig håndvask er en viktig del av de daglige rutinene.

Lotus enMotion.

”Den forbedrede ultramoderne formelen i enMotion håndrenseskum dreper mange skadelige mikroorganismer og virus, inklusive MRSA, E. coli, norovirus og H1N1 (influensa). I motsetning til mange andre såper og håndrenser, inneholder ikke enMotion-såpe og -håndrens triclosan. Dessuten er produktene biologisk nedbrytbare, noe som gjør dem til et smart og miljøvennlig alternative. Både såpe- og håndrensproduktene leverer automatisk en forhåndsvalgt mengde av hvert produkt, slik at man reduserer spill og kostnader. Dispenseren leveres med justerbare innstillinger, slik at man kan velge mellom doser på 0,4 og 0,7 ml” heter det i meldingen.

Se mer på www.lotusprofessional.no

Pressemelding

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS