RingnesCarlsbergNon-Alcoholic

Ringnes lanserer Carlsberg-øl uten alkohol

Fra 1. februar er Carlsberg Non-Alcoholic å finne i det norske markedet. Markedsdirektør Anders Røed i Ringnes er overbevist om at nyheten vil bidra til at nye forbrukergrupper fatter interesse for alkoholfritt øl. Ringnes vil at flere nordmenn skal drikke alkoholfritt øl, og derfor lanserer bryggeriet et nytt alkoholfritt øl.

Publisert

Carlsbergs alkoholfrie øl Carlsberg Non-Alcoholic lanseres av Ringnes i Norge.

- Jeg tror Carlsberg Non-Alcoholic kan treffe en yngre målgruppe, i tillegg til forbrukere som ikke drikker alkoholfritt i dag. Det nye designet tar seg bra ut både i hånden og på bordet, og ligner den kjente profilflasken til Carlsberg. I tillegg smaker den veldig godt. Dette er et meget godt drikkealternativ til både middagen og til fest, sier Anders Røed.

Lite bitterhet

Carlsberg Non-Alcoholic er, i motsetning til all annen øl klasse A i Norge, avalkoholisert.

Det vil si at ølet er blitt brygget helt ut og alkoholen fjernet etter at brygget er blitt et fullverdig øl. Dette gir Carlsberg Non-Alcoholic en smak uten mye bitterhet.

En smak som har gjort det bra i forbrukertester.

Populært i Sverige

I andre land der produktet er lansert er Carlsberg Non-Alcoholic blitt tatt veldig godt imot i.

I Sverige har ølet de siste årene hatt en tosifret andelsvekst hvert år.

- Vi tror potensialet for alkoholfrie varianter er betydelig i Norge. Selv om Munkholm går veldig bra, og fortsatt kommer til å være vårt viktigste alkoholfrie øl, har vi tro på at Carlsberg Non-Alcoholic vi løfte hele kategorien, sier Røed.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS