Trond Andersen (7)

29 000 besøkende på SMAK 2011

SMAK 2011, som stengte fredag kveld etter fire hektiske dager, registrerte 28 883 besøkende. – Skulle bare mangle at vi er mer enn tilfredse med oppslutningen om årets store messe, kommenterer prosjektleder Trond Andersen.

Publisert

Trond Andersen kan fortelle at Smak 2011 hadde 28 883 besøkende, og er tilfreds med sluttresultatet. (Foto: Morten Holt)

- Desto mer fordi utstillerne jevnt over melder om vesentlig bedre salg enn sist. Altså har det vært flere beslutningstakere enn på SMAK’09, og investeringsviljen og -lysten har åpenbart vært større.

Andersen poengterer:– Vi har ennå ikke fått tid til å gå grundig inn i tallmaterialet og informasjonen vi sitter med etter at sluttstrek er satt. Den jobben gyver vi løs på over helgen.

Det vi allerede vet, er at det i år er langt flere førstegangsbesøkende enn på de to tidligere SMAK-messene (2006 og 2009). Altså har flere nøyd seg med én dags besøk. Til gjengjeld har de tatt seg mye bedre tid på å utnytte alle messens muligheter. Det bekreftes også av at salget altså har vært mye bedre denne gangen.

Det høye besøkstallet er likevel ikke rekord:

– Det ble 901 færre besøkende enn i 2009, og forklaringen er enkel: Snøværet skapte trafikkaos i oslogryta og det nære østlandsområdet. Minst 900 snødde bort, smiler Trond Andersen.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS