Barn vil ha sjømat

Norsk Sjømatsenter inviterer til kokkekurs under Smak 09

Norsk Sjømatsenter inviterer kokker og sjømatinteresserte til sjømatdemonstrasjon, et møte mellom den beste sjømaten og nyskapende kokkekunst. - En kulinarisk sjømatreise i det nordiske spiskammerset under SMAK09

Publisert

Kurset foregår under onsdagen under SMAK09 fra klokka ett. Med seg har de bl.a. Claus Meyer, verdenskjent for sin vertstolle i TV formatet “New Scandinavian Cooking”.

Norsk Sjømatsenter er en nasjonal kompetanseorganisasjon som arbeider for kunnskapsutvikling innen sjømatnæringen. I dette seminaret vil du lære mer om sjømat og hvordan du kan fremheve den ekte smaken og begeistre deres kunder med de beste sjømatopplevelsene, skriver de i en pressemelding.

Claus Meyer

er grunnlegger av en ny nordisk kjøkkenbevegelse. Han er partner i Noma og kjent i verden for sin vertstolle i TV formatet "New Scandinavian cooking" hvor han med lidenskap, kunnskap og et glimt i øyet formidler smakene, duftene og verdiene fra det nye nordiske kjøkken.

Eric Saudan

Daglig leder for Bellevue restauranter, vil dele sine erfaringer fra medlemskapet i "Smak av kysten", hvordan de begeistrer kunder med de beste sjømatopplevelsene gjennom et fokus på kvalitet, sesong, ernæring, menyutvikling og historiefortelling.

Stein Mortensen

er sjømatforsker fra Havforskningsinstituttet og hobbykokk, og vil demonstrere "ny" og spennende sjømat på menyen, og fremvise mangfoldet av smaker fra fjæra og i fjordene. Helge Bergslien, matforsker fra Nofima Norconserv, vil presentere "Industriell gastronomi; skjæringspunktet mellom kokkefaglig kunnskap og industrielt forskningsbasert kunnskap og hvordan den kan anvendes i gastronomien.

Powered by Labrador CMS