Om lag halvparten av produksjonen til Astrid Regine Nässlander og Høst Matverksted er pølser, de fleste produsert av elg. (Foto: Morten Holt)
Om lag halvparten av produksjonen til Astrid Regine Nässlander og Høst Matverksted er pølser, de fleste produsert av elg. (Foto: Morten Holt)

Høster av naturen

I ei bygd med knapt 200 innbyggere, har Astrid Regine Nässlander satset på et produksjonsanlegg, der søkelyset er satt på bærekraftig matproduksjon. Dessuten har hun startet en liten delikatessebutikk i den vesle bygda i Steigen. Men det går så det gviner.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS