Nermo Hotell har fått Innlandets matpris 2023.
Nermo Hotell har fått Innlandets matpris 2023.

Nermo Hotell med flere priser

Nermo Hotell i Øyer er kåret til «Norway's Best Ski Boutique Hotel 2023» av «World Ski Awards». Dessuten har hotellet fått «Innlandets matpris».

Publisert

Dette er åttende året på rad at Nermo Hotell mottar denne prestisjefulle utmerkelsen.

Nermo Hotell i Øyer er kåret til «Norway's Best Ski Boutique Hotel 2023» av «World Ski Awards».
Nermo Hotell i Øyer er kåret til «Norway's Best Ski Boutique Hotel 2023» av «World Ski Awards».

– Det er stor stas når man får en slik anerkjennelse, og det er en bekreftelse på at vi gjør noe riktig. Anerkjennelsen og klappet på skuldra er det folkene våre som skal ha. Det er dem som hver dag gjør at våre gjester skal føle at de «kjøm hemmat» til oss, sier femte generasjons eier, Johannes Nermo, i en kommentar.

«Innlandets matpris»

Nermo Hotell mottok dermed sin andre pris på kort tid. Hotellet vant nylig også «Innlandets matpris 2023».

Det er Sparebank 1 Østlandet og Innlandet bondelag som bak matprisen.

– Nermo Hotell ble valgt som vinner på grunnlag av deres engasjement for lokalprodusert mat og nyskapende tilnærming til gastronomi. Prisen er en anerkjennelse av deres bidrag til å fremme mat og landbruk på en positiv måte i Innlandet, uttaler sa rådgiver for Innlandet Bondelag, Anne Rustad.

– Løfte Innlandets matkultur til nye høyder

– Dette er en anerkjennelse av hele teamet på Nermo Hotell. Vi tror på kvalitet, bærekraftighet og lidenskap for lokale smaker. Denne prisen gir oss motivasjon til å fortsette vårt arbeid med å løfte Innlandets matkultur til nye høyder. De aller viktigste personene som skal ha æren for denne prisen er gjengen på kjøkkenet. Kjøkkensjef Morten Romsås har med seg Anders, Nichlas og nå lærling Trym. En helt uvurderlig gjeng som skal få ta seg av sjekken som var med denne prisen på 25 000 kroner. Og jeg må rette en stor takk til dagens hotelldrivere Gry Sjøthun og John Kristian Stubban, sier Johannes Nermo.

Best på service, mat og vertskap

Gry Sjøthun og John Kristian Stubban er vertskap på Nermo Hotell.
Gry Sjøthun og John Kristian Stubban er vertskap på Nermo Hotell.

– Vi oppsummerer 2023 med at det ble et ganske bra år, selv om sommeren sviktet noe, men vi tok det igjen utover høsten og satte flere «all time high omsetningsrekorder». Vi er veldig spente på hva 2024 bringer, men gleder oss stort til å få satt de fire «Stabburssuitene» i drift før sommeren. Det er mange grunner til å besøke Nermo Hotell, og disse prisene bringer oss ett skritt nærmere vårt overordnede mål, nemlig å bli best i vårt område på service, mat og vertskap, sier vertskapsparet Gry Sjøthun og John Kristian Stubban.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS