Brynsalleen 2. (Foto/Illustrasjon: 3D Estate)
Brynsalleen 2. (Foto/Illustrasjon: 3D Estate)

Scandic Norge på flyttefot

Scandic Norge flytter hovedkontor og salgskontor til nyoppussede lokaler i Brynsalléen 2. Det skjer i januar 2022.

Leiekontrakten gjelder 2600 kvadratmeter, og har en varighet på seks år.

Brynsalléen 2 gjennomgår en omfattende totalrehabilitering frem mot nyåpning i 2022. Nå er det klart at Scandic flytter inn i bygget i 2022.

Administrerende direktør i Scandic Norge, Asle Prestegard, forteller at Brynsalléen 2 blir et moderne bygg som passer godt med selskapets krav til størrelse og tilgjengelighet.

Hovedkontor og salgskontor under samme tak

– Vi gleder oss til å flytte inn i nye og moderne lokaler på Bryn, og samle hovedkontoret og salgskontoret under ett og samme tak. Med kollektivknutepunkt rett i nærheten blir det enkel adkomst for både ansatte og besøkende. Dessuten får vi gangavstand til vårt største hotell i Norge, Scandic Helsfyr. Vi ser frem til en ny hverdag i nye lokaler, og mener vårt nye hovedkontor vil stå i stil med den offensive tankegangen vi har med oss i arbeidshverdagen.

Scandic flytter inn i byggets 5. og 6. etasje, og tar med seg omtrent 170 ansatte inn i bygget som har 11 300 kvadratmeter kontorarealer fordelt over 8. etasjer.

Scandic er første leietaker

Megler i Malling & Co Næringsmegling, Live Melhuus, forklarer at Brynsalléen 2 blir et attraktivt fullservicebygg med gode parkeringsmuligheter.

– Bygget totalrehabiliteres og får nytt inngangsparti, hyggelig uteområde, treningsrom, felles møteromsavdeling, bedriftsrestaurant i nordisk stil og 220 parkeringsplasser. Eiendommen ligger sentralt til på Bryn, med umiddelbar nærhet til E6 og kort vei til holdeplasser for tog, buss og t-bane.

Scandic er den første leietakeren som har signert leiekontrakt i bygget som eies av forvaltnings- og investeringsselskapet CapMan. Leiekontrakten gjelder 2600 kvadratmeter og har en varighet på seks år. Etter signeringen gjenstår om lag 8700 kvadratmeter ledige lokaler i bygget.

Les mer om bygget på Brynsalleen2.no

Scandic Hotels

Scandic Hotels er Nordens største hotellkjede med mer enn 280 hoteller i drift og utvikling fordelt på over 130 destinasjoner.

Scandic er ledende innen bærekraft, og har gjennom prisbelønnede konsepter innen tilgjengelighet vist seg som en hotellkjede for alle.

I Scandic Friends har organisasjonen det største lojalitetsprogrammet i bransjen i Norden, og dette er svært populært både blant gjester og ansatte.

Scandic er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS