Quality Hotel Edvard Grieg. (Foto: Quality Hotels)

Satser stort når Norge gjenåpnes

Quality Hotel Edvard Grieg og Quality Airport Hotel Stavanger tar sats inn i julemånedene, og fortsetter suksessen med julebordshow for både bedrifter og privatpersoner. Hotellene merker stor etterspørsel, og har allerede solgt rekordmange billetter til årets show.

Publisert

Som for de fleste andre foretak, satte pandemien i 2020 en stopper for den årelange tradisjonen med julebordshow. Til tross for at markedet fortsatt er usikkert, gambler de to hotellene nå på at vinden har snudd og at den nye normalen ikke er langt unna. Hotelldirektør på Quality Hotel Edvard Grieg, Kjetil Røed, ser at pandemien har hatt stor innvirkning på driften;

Satt på en stor prøve

Hotelldirektør på Quality Hotel Edvard Grieg, Kjetil Røed. (Foto: Quality Hotels)

– Vi har sjelden blitt satt på en større prøve enn dette, men det har gjort oss enormt tilpasningsdyktig og litt mer risikovillig. Det spares derfor ikke på kruttet og vi satser stort også i 2021 med artister fra øverste hylle, som sammen kommer til å lage et uforglemmelig show. Hvert eneste år har vi vært utsolgt, og det blir vi nok i år også. Dette kombinert med god julemat, sosialt samvær med venner og kollegaer er oppskriften på en helaften, sier Kjetil Røed.

I 2012 startet det hele med én komiker og ett band i Stavanger, og siden den gang har 40 000 mennesker fått med seg julebordshowet på Sola og i Bergen. Sammen med «Topp Arrangement» planlegges igjen show, middag og fest for små og mellomstore bedrifter. Ser vi på billettsalget er ingen tvil om at folk er klar for å en fest igjen.

Enorm etterspørsel

Hotelldirektør på Quality Airport Hotel Stavanger, Lars Roalkvam. (Foto: Quality Hotels)

– Vi merker en enorm etterspørsel etter arrangementer som dette. For mange har dette vært en tolv år lang tradisjon og vi gleder oss til å levere en etterlengtet festopplevelse. Kombinasjonen av lokale og nasjonale artister sydd sammen med god mat og topp stemning har vært en suksess fra første dag. Motivasjonen for en travel og feststemt førjulstid har aldri vært større, sier hotelldirektør på Quality Airport Hotel Stavanger, Lars Roalkvam.

Artistene

I år er det en rekke kjente artister og band som står på plakaten, blant annet Staysman, Alexandra Joner, Christoffer Schelderup, Rune Andersen og RayLee i Bergen, OnklP, Hans Morten Hansen og Sandra Lyng i Stavanger, men også lokale stjerner som Goggen, Grim Moberg og Pål Mangor Kvammen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS