Scandic Havet i Bodø (Foto: Kent Even Grundstad/Visit Bodø)

Scandic-hotellene lyste med hjerter

Scandic Hotels fulgte opp det Radisson Blu Plaza Hotel gjorde tidligere denne uka. 16 Scandic-hoteller lyste fredag kveld opp et hjerte fasaden som tegn på solidaritet og samhold med de ansatte i en krevende periode.

Scandic Lerkendal. (Foto: Scandic Hotels)

Det hele startet da hotelldirektør Roger J. Rønning ved Scandic Solsiden satt på telefonen og scrollet forrige helg. Han oppdaget at enkelte hoteller i London og Berlin hadde lyst opp sine fasader med et hjerte, og besluttet raskt at dette ønsket også han å gjøre.

Les også: Plaza prydet med stort hjerte i kveld

Fin måte å vise varme og kjærlighet på i en vanskelig tid

Scandic Elgstua i Elverum. (Foto: Scandic Hotels)

– Jeg synes dette var en strålende idé. Derfor tok jeg meg en tur ned på hotellet, tente lys etter en skisse jeg hadde laget og fikk opp et hjerte på fasaden. For meg var det en fin måte å vise varme og kjærlighet på i en vanskelig tid, sier Rønning.

Scandic Lerkendal. (Foto: Scandic Hotels)

16 hoteller lyste opp samtidig Flere Scandic-hoteller gjorde dette gjennom uka, og fredag kveld gjentok 15 hoteller bedriften på steder som Elverum, Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Lillestrøm, Hamar, Molde, Drammen, Narvik, Ålesund, Asker, Voss og Hell.

Uttrykk for samhold og solidaritet

Hjertet er et uttrykk for samhold og solidaritet med de som fortsatt jobber hardt for å sikre drift og gode gjesteopplevelser, og de som er permitterte fra sine stillinger på ubestemt tid.

– Responsen har vært veldig bra, både fra ansatte, gjester og andre som har lagt merke til det store, skinnende hjertet. Vi ønsket å minne våre ansatte på at vi står sammen i denne krevende tiden, og at vi jobber hardt for å komme gjennom denne situasjonen, sier fungerende administrerende direktør i Scandic Norge, Asle Prestegard.

Saken fortsetter under bildet

Scandic Solsiden. (Foto: Scandic Hotels)

Sikre drift og arbeidsplasser

Scandic Narvik. (Foto: Scandic Hotels)

De siste ukene har hverdagen til de fleste endret seg radikalt, og for hotellnæringen har dette medført stengte hoteller og permitteringer. De drastiske grepene som har blitt gjort, har til hensikt å sikre videre drift og arbeidsplasser når koronasituasjonen avtar og hverdagen kommer tilbake igjen.

– Vår viktigste oppgave nå er å ivareta våre ansatte og gjester i det som er en krevende periode for alle, sier Prestegard - og legger til:

– Jeg føler sterkt med alle som er berørt av denne situasjonen. Samtidig er jeg stolt av mine kollegaer i Scandic Norge som har stått på og jobbet utrettelig i denne perioden, sier Prestegard.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS