Martin Land (til venstre) og Erlend Ellingsen er ansatt hos rådgivningsselskapet Tribun. (Foto: Tribun)
Martin Land (til venstre) og Erlend Ellingsen er ansatt hos rådgivningsselskapet Tribun. (Foto: Tribun)

Fortsetter veksten med nye ansatte

Hotellrådgivningsselskapet Tribun har ansatt Martin Land og Erlend Ellingsen. Begge har lang erfaring fra reiselivsbransjen. De to tilfører selskapet et mer helhetlig tjenestespekter.

Publisert

Tribun ble dannet som et rådgivningsselskap innen prosjektledelse og utvikling av hotelleiendom i 2019. De to gründerne Gisle Tangenes og Rune Jakobsen har håndplukket ansatte proporsjonalt med etterspørselsveksten, og satser nå på konsulenttjenester også innen F&B-prosjekter og PR og kommunikasjon.

– Tilfører selskapet etterspurt kompetanse

Tribun

* Tribun er et rådgivningsselskap spesialisert på prosjektledelse innenfor utvikling av nye hoteller og renovering av eksisterende hoteller.

* Tribun ble stiftet av Rune Jakobsen og Gisle Tangenes i april 2019, og består i dag av seks erfarne personer med lang erfaring fra hotell- og reiselivsbransjen.

* Tribun leder per i dag store utviklings- og renoveringsprosjekter i Skandinavia.

* Du kan lese mer på Tribun.no

– Med den gode veksten selskapet har hatt de siste årene, er vi nå klare for å øke tjenestetilbudet vårt. Både Land og Ellingsen tilfører selskapet etterspurt kompetanse, har lang erfaring og kan vise til gode resultater innen sine felt, sier konsernsjef og medgrunnlegger, Gisle Tangenes.

Mens Martin Land har utviklet en rekke F&B-konsepter for blant annet Thon Hotels, First Hotels og Haut Nordic, har Erlend Ellingsen lang erfaring innen PR- og kommunikasjonsbransjen – blant annet for Flying Elephant og Classic Norway Hotels.

Fremgang i svakt marked

Martin Land, som begynte i Tribun 1. mars, kom fra jobben som prosjektdirektør for Haut Nordic (som nå har blitt til Lily Hospitality Group).

– Tribun har på få år bygd et solid renommé i hotellnæringen, og har et bredt spekter av kunder. Det er imponerende å se selskapets fremgang selv i et historisk svakt hotellmarked og jeg ser frem til å bidra til selskapets videre utvikling, sier Land.

Ellingsen har allerede sluttet seg til selskapet, som med nyansettelsene nå består av seks personer.

– Det etableres kontinuerlig konsulentbyråer med gode intensjoner, men jeg mener Tribun positivt skiller seg ut fra det øvrige markedet på en rekke områder. Blant annet har selskapet tydelig mål og strategi, en solid kundebase og en selskapsutvikling i tråd med kundenes ønsker, sier Ellingsen.

Spisskompetanse

Rådgivningselskapet har tidligere etterlyst mer profesjonalitet i hotellutviklingsprosjekter, og ansatte i fjor Paul Brodahl og i 2019 Kåre Mortensen, begge med lang erfaring fra hotellnæringen.

– Vi har ikke hatt noen hast med å vokse, men ventet til de menneskene vi har ønsket å ha med på laget har blitt ledige. Her er det med andre ord ingen poteter, men faglig sterke mennesker som utfyller hverandres kompetansefelt, sier styreleder og medgrunnlegger av Tribun, Rune Jakobsen.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS