Best Western Plus Grow Hotel åpner høsten 2018.

Best Western vokser i Stockholm

Best Western Plus Grow Hotel åpner høsten 2018 i Solna Strand utenfor Stockholm.

Publisert

«Hotellet kommer til å ha beliggenhet mellom Solna og Sundbyberg, rett utenfor Stockholm. Sundbyberg har de siste årene blitt en trendy forstad og et knutepunkt med mange bedrifter, restauranter, butikker og god offentlig transport til Stockholm. Best Western Plus Grow Hotel vil tilføre bydelen flere overnattingsmuligheter, noe som det er et behov for», heter det i en pressemelding fra Best Western

176 rom

Det åtte etasjers høye hotellet vil få 176 rom, restaurant, bar, lounge, gym og badstue. Hotellet blir firestjerners, moderne og bærekraftig. Hotellrommene blir attraktive, og det legges stor vekt på design, utforming og smarte digitale løsninger. Ambisjonen er å skape en møteplass med innbydende lounge og restaurant/bar.

Hotellets mat– og drikkeutvalg kommer til å bli tatt hånd om av Aveqiagruppen med David Berggren.

Det er enkelt å komme seg til hotellet. Stoppested for T-bane og buss ligger rett ved hotellet, det samme gjelder for flybuss fra Bromma og Arlanda flyplasser. For gjester som ankommer med bil, finnes det parkering i overvåket garasje.

– Området rundt Solna Strand har hatt en veldig positiv utvikling de siste årene. Vi ser fram til å kunne tilby et nytt og spennende Best Western Plus hotell for både forretningsreisende og privatreisende, sier Sverige-sjef for Best Western Hotels & Resorts, Johan Michelson i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS