First Hotel Plaza i Västerås blir tilknyttet Best Western 1. mars neste år.

Fra First til Best Western

First Hotel Plaza i Västerås i Sverige blir til Best Western Plus Hotel Plaza 1. mars 2017.

Publisert
Hotellet er markant i den svenske byen.

Det 25 etasjer høye hotellet midt i Västerås har direkte ankomst til Aros Congress Center og kun tre minutters gåavstand fra sentralstasjonen.

203 rom

Når hotellet går inn i Best Western neste år, vil alle de 203 rommene til å være totalrenoverte. Hotellet kan også tilby 45 møte- og eventlokaler under samme tak, gjennom sin nære tilkobling til kongressenteret.

Den ombygde resepsjonen, lobbyen og restauranten har blitt den naturlige møte- og arbeidsplassen for både hotellgjester og innbyggerne i Västerås. Til og med hotellets gym, SkyGym i 22. etasje, har mange lokale besøkere.

Det er investert 30-millioner kroner i et oppgradert hotell, og nå pågår prosjektering for hotellets nye SkySpa i etasje 22-25, samt konseptutvikling for SkyBar.

Både gjester og lokalbefolkning

– Vi har de seneste årene satset store ressurser for å løfte kvaliteten og opplevelsene på hotellet. Parallelt med renoveringen har vi sammen med alle medarbeidere jobbet for å øke servicenivået ytterligere. Dette komplimenterer våre investeringer i «hardware». Vår holdning til gjestene er det som gjør forskjellen. Gjennom samarbeidet med Best Western får vi mulighet til å fortsette å utvikle hotellet og befeste posisjonen som Västerås ledende hotell, sier Tobias Hultberg, daglig leder for First Hotel Plaza og Aros Congress Center i Västerås, i en pressemelding.

– Vi er svært fornøyd med at First Hotel Plaza i Västerås har valgt å bli et Best Western Plus hotell. Målsettingen med Best Western Plus er å tilby personlige hoteller av veldig god kvalitet på de viktigste destinasjoner i Skandinavia, og Hotel Plaza er en viktig brikke i den satsningen, sier Johan Michelson, Sverige-sjef for Best Western Hotels & Resorts.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS