Adam Trzaska. (Foto: Quality Hotel)

Ny F&B-manager på Quality Airport Hotel Stavanger

I mai 2011 startet Adam Trzaska som ekstrahjelp på Quality Airport Hotel Stavanger. Nå, åtte år senere, tar han over ansvaret for all mat og drikke på flyplasshotellet.

Publisert

En januardag i 2011 landet Adam Trzaska fra Gliwice på Stavanger Lufthavn. Med 15 års kjøkkenerfaring i bagasjen, startet han som sjåfør for Bring, der han leverte kjøkken fra IKEA. Noen få måneder senere ble han ansatt som ekstrahjelp under frokosten på Quality Airport Hotel Stavanger.

Deretter gikk han i gradene, og sju år senere ble han det åpenbare valget som Executive Chef. I november i år ble han igjen forfremmet til å lede hele avdelingen for mat og drikke på Quality Airport Hotel Stavanger.

Hotellet har blitt som en familie

– Jeg tilbringer halvparten av tiden min på Sola, og det er klart at hotellet har blitt som en «familie» for meg. En familie som setter teamet først og ser verdien av å hjelpe hverandre. Jeg har egentlig aldri bedt om noe, så det er fint å bli anerkjent på denne måten. Å kunne utvikle meg og få muligheter på veien setter jeg stor pris på, sier den ferske F&B-manageren på Quality Airport Hotel Stavanger.

Quality Airport Hotel Stavanger er et stort hotell der mange gjester skal serveres på kort tid. Det blir i år seks julebordshow, hvor over 4 000 mennesker skal serveres, i tillegg til store konferanser der det er essensielt at logistikken flyter.

Lars seg ikke stresse

For Adam kommer stress i siste rekke.

– Det skal heldigvis mye til for at jeg lar meg stresse. Hodet mitt er som en datamaskin, der planlegger jeg og har full kontroll, i tillegg har jeg alltid innstillingen «just do it», sier Adam Trzaska.

På hva det er som er spesielt å være en del av Nordic Choice Hotels, svarer han følgende;

– Vi er en stor hotellkjede med en enorm innflytelse som gir ringvirkninger i alle ledd rundt oss. Man kan velge å sitte stille i båten, men Quality Hotel-kjeden og hele Nordic Choice Hotels velger faktisk å kutte ut engangsplast, utfordrer leverandører i en bærekraftig retning og våger å ta et standpunkt i en rekke viktige saker. Det er inspirerende, og det påvirker meg både som privatperson og som arbeidstaker, sier Adam Trzaska.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS