Nytt om navn
-
Årets siste Horeca-magasin på vei til abonnentene
-
55. årgang med magasinet Horeca
-
Åtte Scandic-talenter klare for prestisjetungt program
-
Vil ha mer grønt i norske kjøkken
-
Tysk hotellkjede varsler nordisk satsing
-
Til finalen i stor rekrutteringskonkurranse
-
Internasjonalt team i verdens nordligste «fine dining»-restaurant
-
Nyansatt hos Tradesolution
-
Blir ærespresident på hjemmebane
-
Bocuse d’Or-vinneren satser mot stjernene
-
Medaljestatistikk i Bocuse d'Or og Bocuse d'Or Europe
-
Ny ledelse på havhotell
-
Bytter beite i Classic Norway Hotels
-
Geiranger-hotell investerer og ansetter
-
Matomsorgsprisen 2023 til Ullevål sykehus
-
Dette er Norges team i Bocuse d’Or Europe 2024
-
Med Asko på tur til kokke-OL
-
«Sykkelrestaurant» med velværetoalett
-
Legger ned nok en stjernerestaurant
-
Skal lede Clarion Hotel Ernst
-
Stallgården har Innlandets beste kokk
-
Finnøy Bryggehotells nye hotelldirektør
-
Messegeneralen som ikke skulle inn i hotellbransjen
-
Årets sjette Horeca-magasin på vei til abonnentene
-
Tilbake som direktør på Ramme fjordhotell
-
Ny hotelldirektør på Jegtvolden Fjordhotell
-
Bendi gjester Palmehaven på Britannia Hotel
-
Dette er de nominerte til Matprisen 2023
-
Inn i toppledelsen på Voksenåsen
-
Vant Kongepokalen etter å ha seiret i servitør-NM 2023
Hotell
-
Årets siste Horeca-magasin på vei til abonnentene
-
Norsk innkjøpssystem gir gnist til globalt prosjekt
-
Innfrir ambisiøse miljøkrav
-
55. årgang med magasinet Horeca
-
Åtte Scandic-talenter klare for prestisjetungt program
-
Tysk hotellkjede varsler nordisk satsing
-
Nermo Hotell med flere priser
-
Nominert til årets styggeste nybygg
-
Både Himkok og Pier 42 inn på prestisjetung barliste
-
Nok en gjev pris til kulturlandskapshotellet
-
Norsk hotellbransje dropper turbokylling
-
Over 38 000 gjester feiret Scandics 60-årsjubileum
-
Ny ledelse på havhotell
-
Svolvær-hotell tilbake på frokosttoppen
-
Bytter beite i Classic Norway Hotels
-
Overtar hotellet på Olrud
-
Geiranger-hotell investerer og ansetter
-
Radisson Red til Finland
-
Hotel Ax i Finland inn i Nordic Hotels & Resorts
-
Classic Norway Hotels feirer 20 års reiselivseventyr
-
Internasjonal hotellkjede satser i Norden
-
Sommersuksess for takbar i Oslo
-
Vurderer å etablere hotell i denne historiske bygningen
-
God september for Oslo-hotellene
-
Forlenger med fotballforbundet
-
Årets sjette Horeca-magasin på vei til abonnentene
-
Seks norske hoteller på toppliste
-
Tilbake som direktør på Ramme fjordhotell
-
Ny hotelldirektør på Jegtvolden Fjordhotell
-
Hotelleiere ser mot skyene for å øke inntektene og kundetilfredshet
Restaurant
-
Årets siste Horeca-magasin på vei til abonnentene
-
Latvia har fått sin første stjernerestaurant
-
55. årgang med magasinet Horeca
-
Internasjonalt team i verdens nordligste «fine dining»-restaurant
-
Bocuse d’Or-vinneren satser mot stjernene
-
Legger ned driften på brygga i Fredrikstad
-
Matopplevelser på Best Western-hoteller
-
Sommersuksess for takbar i Oslo
-
Med Asko på tur til kokke-OL
-
«Sykkelrestaurant» med velværetoalett
-
Legger ned nok en stjernerestaurant
-
Stallgården har Innlandets beste kokk
-
Eik Servering med nye oppkjøp
-
Årets sjette Horeca-magasin på vei til abonnentene
-
Bendi gjester Palmehaven på Britannia Hotel
-
Dette er de nominerte til Matprisen 2023
-
Alle ansatte sagt opp, men planlegges nytt konsept
-
Sterk konkursøkning i hotell- og restaurantbransjen
-
Pincho Nation med sin sjette restaurant i Norge
-
Nye restauranter inn Eik Servering
-
Må tilrettelegges mer for hørselshemmede
-
Davidsen med nytt matkonsept i Trondheim
-
Legger ned på Beitostølen
-
Eik Servering inn i ny Michelin-restaurant
-
Eik Servering bytter ut konsernledelsen
-
Justisen står opp fra de «døde»
-
Inviterer til «speed date» for horecabransjen
-
Pincho Nation til Stavanger
-
Dette er deltakerne i NM i servitørfag 2023
-
Årets femte Horeca-magasin på vei til abonnentene
Bocuse d'Or
-
Blir ærespresident på hjemmebane
-
Bocuse d’Or-vinneren satser mot stjernene
-
Medaljestatistikk i Bocuse d'Or og Bocuse d'Or Europe
-
Dette er Norges team i Bocuse d’Or Europe 2024
-
Sist ut – første dag
-
– Blir en ekstremt kul opplevelse
-
Dette er Norges neste Bocuse d’Or-kokk
-
Skyhøyt i nivå i norsk Bocuse d’Or-uttak
-
Mandag blir det klart hvem som blir Norges neste Bocuse d’Or-deltaker
-
Bocuse d’Or Europe i Trondheim får millionstøtte
Hotellfrokost
-
Svolvær-hotell tilbake på frokosttoppen
-
Har satt dagsorden for den norske hotellfrokosten: 17 pallplasser på 17 forsøk
-
Dette er finalistene i årets hotellfrokost-kåring
-
Hvilke hoteller går til finalen i frokostkåringen?
-
Her er semifinalistene til Twinings Best Breakfast 2023
-
Endringer i kåringen av landets beste hotellfrokost
-
Scandic med frokostfestival
-
Trøndersk frokostdominans
-
Tre finalister i Twinings Best Breakfast 2022
-
Klare for semifinalen i kåringen av landets beste hotellfrokost
Drinker og drinkoppskrifter
-
Lanserer alkoholfri cocktailmeny
-
Kule drinker fra Stavsøien og Hildonen
-
Slik tar du GT-en til neste nivå
-
Bacardidrinker fra Cuba
-
Slik kan du pimpe opp klassikeren gin og tonic
-
17. mai-tips fra Grand Hotel Oslo
-
17. mai-drinker med nasjonalbrennevinet
-
Ny, «vill» smak fra Absolut
-
Karibisk rom produsert med fransk omtanke
-
Akevittens dag: Perfekt i drinker
-
Smaken av vår og sommer
-
Vårlige drinker med Jack Apple
-
Bartendernes beste gindrinker
-
Unike cocktails fra Himkok
-
Cocktails på fat
-
150 år med Lillet
-
En av sommerens drinker
-
Kan bli en av sommerens favoritter
-
Drinker med Nuet Dry Aquavit
-
Kast glans over nasjonaldagen
-
Påskedrink med smak av appelsin
-
Fyldig og elegant rom
-
Mocktail på Steffensens bokmeny
-
Slik infuserer du vodka
-
Tenk nytt – Pink «Different»
-
Sommerdrinker med smak av cognac
-
Hibiskus og salt karamellskum er sommerens smaker
-
Lanserer boule- og ginopplevelse i Oslo
-
Smaken av nordisk sommer
-
«Milkshake» med Amarula
-
Vant med drink inspirert av norsk landbruk
-
Fyll cocktailglasset med norske råvarer
-
Fredagscocktail fra Steffensen
-
Lanserer alkoholfri Martini
-
Honninglikør i vinterens drinker, desserter og godteri
-
Absolut(t) noe utenfor boksen
-
Håndverksgin fra Piemonte
-
1,6 millioner flasker Harahorn Gin på fem år
-
Naturlige drinker til lysere dager
-
Ny svensk alkoholfri sprit
-
Cocktails med whisky til kalde vinterdager
-
Alkoholfri aperitiff lanseres i Norge
-
En forfriskende måte å nyte champagne
-
Drinker med gin med jordbær
-
Påskedrinker med cognac
-
Jonas Junges jule- og nyttårsdrinker
-
En forfriskende gløgg
-
Portvinens hemmeligheter
-
Kongen av Martini
-
Gjev seier for Himkok-bartender
Horecajus fra Kluge
-
Styrket satsing på juridisk rådgivning til Horecas lesere
-
Gratis webinar med Horecas faste arbeidsrettseksperter
-
Korona-endringer: Nyttig og praktisk om økonomiske tiltak og frister, betaling og lempninger på skatte og avgiftsområdet
-
Slik gjennomfører bedriften din en nødvendig permittering
-
Webinar om permittering på grunn av koronakrisen
-
Koronaviruset: Siste nytt for arbeidsgivere i horecabransjen
-
Koronaviruset – dette må du vite om permittering, sykepenger og arbeidsgivertiltak
-
Nå må du oppdatere rutinene for varsling på arbeidsplassen
-
Kostnadsdekning til arbeidstakers utdanning
-
Rett og galt når du lager sluttavtaler
-
Endring av stilling og arbeidsoppgaver
-
Ett år med GDPR i horecabransjen
-
Enklere merverdiavgift med én sats?
-
Leveranser til offentlig sektor – fallgruver og kjøreregler
-
Vanskelige arbeidstakere