Sola Strand Hotel.

Hedret for sin mangeårige innsats på Sola Strand Hotel

To ansatte ved Sola Strand Hotel har mottatt «Medaljen for lang og tro tjeneste» fra Det Kongelige Selskap for Norges Vel.

Publisert
Inger Therese Alvestad. (Foto: Sola Strand Hotel)

Inger Therese Alvestad og Anne Espedal Rosland startet begge å arbeide ved Sola Strand Hotel sommeren 1986, og har over 30 års ansiennitet ved hotellet.

Espedal Rosland startet som kokkelærling og Alvestad som resepsjonist. De har i over 30 år vært en del av gjestenes opplevelse når de besøker hotellet.

Espedal Rosland gjennom maten som serveres i restauranten, ved selskap og i Strandbaren. Alvestad er i dag hotellsjef og ofte den første som ønsker velkommen i resepsjonen ved ankomst, et ansikt de fleste som har vært gjest ved hotellet kjenner.

Mange med lang fartstid på hotellet

Anne Espedal Rosland. (Foto: Sola Strand Hotel)

De to ble hedret under en jubileumsmiddag holdt på Sola Strand Hotel 18. november. Under middagen ble totalt 15 ansatte hedret for lang og tro tjeneste. 10 ansatte for 10 års ansiennitet, to ansatte for 20 års ansiennitet, og Alvestad og Espedal Rosland ble overrukket «Medaljen for lang og tro tjeneste» fra Det Kongelige Selskap for Norges Vel for over 30 års ansiennitet ved Sola Strand Hotel.

«Inger Therese Alvestad og Anne Espedal Rosland representerer det beste fra Sola Strand Hotel med sin solide og lojale innsats over veldig mange år, kombinert med en høy grad av service overfor både gjester, leverandører og kollegaer. Til sammen har de over 60 års erfaring, og er to av de viktigste bærebjelkene i organisasjonen, sier administrerende direktør ved Sola Strand Hotel, Cornelius Middelthon.

Medaljen for lang og tro tjeneste:

Medaljen for lang og tro tjeneste er en unik utmerkelse med lange tradisjoner, og er tildelt helt siden 1888.

Det Kongelige Selskap for Norges Vel tildeler Medaljen for å synliggjøre og verdsette innsats i arbeidslivet.

Les mer på Medaljen.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS