– Det er sjelden vi får så store mengder snø så tidlig i sesongen og på så kort tid. På Skeikampen har vi nå 60 kilometer med oppkjørte langrennsløyper – for både klassisk og skøyting, sier hotelldirektør ved Thon Hotel Skeikampen, Lars S. Pettersen. (Foto: Thon Hotels)

Jubler over snøen

I likhet med flere andre steder i høyden på Østlandet, har Skeikampen har fått 30 centimeter nysnø. Allerede nå er det 60 kilometer med oppkjørte langrennsløyper, og nyoppussede Thon Hotel Skeikampen ønsker velkommen.

Publisert
Nok snø i høyden, som på Skeikampen. (Foto: Thon Hotels)

– Vi ønsker langrennsentusiaster, stamgjester og nye gjester velkommen til Thon Hotel Skeikampen. Store deler av hotellet er nettopp pusset opp, og vi er kjempefornøyd med at langrennsløypene er åpne, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Sjelden tidlig

Flere steder i landet byr på topp langrennsforhold allerede nå. Dette bildet ble tatt i går, torsdag 26. oktober, på Budor mellom Elverum og Hamar i Hedmark. (Foto: Morten Holt)

– Det er sjelden vi får så store mengder snø så tidlig i sesongen og på så kort tid. På Skeikampen har vi nå 60 kilometer med oppkjørte langrennsløyper – for både klassisk og skøyting. Vi er blant de aller første destinasjoner i Norge som er klar til skisesongen. I en stor kåring i VG ble Skeikampen nylig stemt frem som et av fremtidens beste hytteområder i Norge. Nå jobber vi døgnet rundt for å pakke snøen i løypene og sørger for at Skeikampen blir Norges beste skidestinasjon, sier Lars S. Pettersen som er hotelldirektør på Thon Hotel Skeikampen.

Hotellet åpnet dørene 20. oktober og opplever pågang allerede.

– Vi har allerede rukket å ha en konferanse og et bryllup på hotellet etter at vi åpnet for sesongen. I tillegg til hotellrom tilbyr vi leiligheter med kjøkken, sier Pettersen.

Thon Hotel Skeikampen

Hotellet har 83 hotellrom og 66 leiligheter, som ligger i umiddelbar nærhet til alpinanlegg og langrennsløyper. På hotellet er det restaurant og bar, velværeavdeling med boblebad, kuldekulp og badstuer, samt konferansesenter. Det er gratis parkering.

Alpinbakken på Skeikampen åpner 11. november.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS