LIllehammer Hotel i vinterskrud. (Foto: Hotellet)

Lillehammer Hotel venter på snøen

Lillehammer Hotel ønsker skientusiaster velkommen allerede i midten av oktober til en weekend med barmarktrening og til weekend med skiteknikk i november. «Det er ikke for tidlig å planlegge skisesongen», heter det i en pressemelding fra hotellet.

Publisert

– Lillehammer Hotel og LIllehammer-regionen er et eldorado for skiaktiviteter. Vi vil arrangere flere aktiviteter utover høsten og vinteren, blant annet en weekend med skiteknikk og smøring av ski sammen med dyktige instruktører, Øystein Engesveen og Swix 18. til 20. november, sier hotelldirektør Lars Granum i pressemeldingen.

Sjusjøen ligger kort reisevei fra Lillehammer. (Foto: Sjusjoen.com)

Snø på Sjusjøen om to måneder?

– Den første snøen ligger som regel på Sjusjøen i begynnelsen av november, men noen garantier har man selvfølgelig aldri. Dette er likevel et såpass snøsikkert område at vi alltid er klare for de første skientusiastene tidlig. Når snøen har lagt seg for alvor, er det jo dessuten bare å gå rett ut av døra her og over parkeringen så er du ute i løypene, forteller direktøren.

Sjusjøen er et av Norges best egnede steder for varierte langrennopplevelser. Her er det vakre vidder og små skogholt, et eventyrland fylt av kritthvit puddersnø som gnistrer i strålende vintersol om du er heldig. Terrenget er variert, og passer både for en god treningsøkt og en fredelig naturopplevelse i roligere tempo.

Eget sportssenter

På Sjusjøen alene finner du 350 kilometer preparerte løyper, og regner du med Nordseter, Øyerfjellet, Hafjell, Kvitfjell og de andre omkringliggende områdene er du oppe i mer enn 2000 kilometer løype. I tillegg byr regionen på fem alpinanlegg, men du trenger ikke bevege deg langt utenfor hotellrommet for å holde deg i form.

Lillehammer Hotel har eget sportssenter på 400 kvadratmeter med yogarom, CrossFit, vekter, tredemøller og mye mer. Hotellet har også et godt utvalg med aktiviteter tilpasset både mindre barn og ungdommer, og ønsker å fremme skiglede hos alle generasjoner.

– Skisesongen begynner før vi vet ordet av det, og vi er klare til å ta imot de første skigjestene til vintereventyret Lillehammer, avslutter hotelldirektør Granum.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS