HTL Hotels skal nå integreres i Scandic Hotels. (Foto: Morten Holt)

HTL Hotels fikk kort levetid

Kjeden HTL Hotels, som ble etablert i 2014, skal avvikles i løpet av høsten. Scandic Hotels omprofilerer konsernets HTL-hoteller til Scandic, og rendyrker med dette merkevaren.

Publisert

I Norge gjelder dette to hoteller. HTL Karl Johan og HTL Grensen vil nå bytte navn til henholdsvis Scandic Karl Johan og Scandic Grensen. I tillegg har HTL Hotels to hoteller i Stockholm, som også vil skifte navn til Scandic i løpet av høsten. 2016.

Scandic Hotels har 230 hoteller i sju land.

Optimalisere virksomheten

For å optimalisere virksomheten, omprofilerer Scandic nå HTL-hotellene til Scandic-hoteller og integrerer dem i kjedens øvrige hotelldrift.

Kundeavtaler og reservasjoner vil ikke bli påvirket av endringen.

Blir integrert i Scandic

– Vår merkevare og størrelse utgjør et viktig grunnlag for Scandics verdiskapning. Det bekreftes blant annet av stabilt gode resultater gjennom flere år. Dette gjør det også mulig for oss å tilpasse kundetilbudet ut i fra merkevaren og de enkelte hotellenes behov og forutsetninger. Som en integrert del av Scandic får de fire HTL-hotellene grunnlag for å prestere enda bedre, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Norge.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS