Reduser papirforbruket med SmartOne

SCA lanserer neste generasjon av toalettpapirdispenseren SmartOne. Den spesielle utformingen bidrar til 40 prosent reduksjon i papirforbruket.

Publisert

«Den gir optimal hygiene med sin lukkede utforming og et toalettpapir spesielt lettoppløselig for trange og gamle rørsystem. Nå er den klassiske toalettpapir dispenseren SmartOne blitt en del av den prisbelønnede Tork Elevation-serien. Nye Tork SmartOne er enda smartere enn før», heter det i en pressemelding.

Design for krevende miljø

SmartOne er laget av ABS-plast og tilbys i sort eller hvit Tork Elevation-design. Utformingen er slanket hele 17 mm for å ta mindre plass. For å sikre at systemet er robust og har en ønsket funksjonalitet for de mest krevende toalettroms miljøer, har SCA gjennom industrirobot simuleringer og praktiske øvelser som å utsette dispenseren for slag fra balltre og sette fyr på papiret. Testene viste at systemet passer for toalettrom i bygg som skoler, bar & pub, idrettsanlegg, konsertarenaer og kinoer for å nevne noen, heter det i pressemeldingen.

Når forbruksreduksjon teller

Utmating av enkeltark bidrar til å redusere forbruket med opptil 40 prosent. Tork SmartOne-dispenseren tillater opptil 98 flere besøk per renholdsrunde enn en tradisjonell jumborulldispenser.

Det betyr lengre mellom hvert påfyllingsintervall og en enklere hverdag for renholderne.

Innovativ smart teknologi

Nye Tork SmartOne er klargjort for Tork EasyCubeTM. Ved hjelp av integrerte sensorer leverer hver enkelt dispenser sanntidsdata om behovet for renhold og påfylling via en nettbasert tjeneste som er tilgjengelig på PC, smarttelefon og nettbrett.

– SmartOne har blitt enda litt smartere nå som den kan tilkobles, og kan rapportere sanntidsdata som gjør det mulig for renholderne å gå fra statiske renholdsrunder til renhold ved behov, sier produkt & markedssjef for Tork, Line Pedersen.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS