Radisson Blu Atlantic Hotel valgte Grohe

Grohe skal levere baderoms-interiøret til Radisson Blu Atlantic Hotel i Stavanger

Publisert

Grohe er Europas største produsent av sanitærutstyr, og det er nå bestemt at selskapet skal levere baderom-interiøret til revitaliseringen av det tradisjonsrike Stavanger-hotellet, som gjenåpnes i løpet av 2017.

Flere anerkjente leverandører konkurrerte om oppdraget som omfatter levering av sanitærteknikk til alle baderom. Hotellet har 364 gjesterom, og Grohes interiør ble valgt til samtlige.

Ombyggingen av hotellet er et samarbeidsprosjekt mellom Rezidor Hotel Group og KLP. Til tross for at flere rimeligere aktører deltok i anbudsprosessen, var kvaliteten og designet på Grohes produkter det avgjørende når valget av leverandør på sanitærteknikk falt på dem.

– Grohes serviceordninger knyttet til alt det praktiske gjør at produktene egner seg veldig godt på hotellet. Både produktforsikringen og den raske servicen er et stort pluss. I tillegg har produktene god, klassisk design og en coating som gjør at fingermerker ikke setter seg. Med andre ord en perfekt kombinasjon av kvalitet og design, sier Camilla Songe-Møller i Link Arkitektur Stavanger, som er prosjektansvarlig for utformingen av hotellet, i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS