Hemma AS kjøper majoriteten av aksjene i ATW Service AS. Fra venstre Wiggo Stang, Terje Snellingen og Andreas Myhrvold og Brede Hemma. (Foto: Hemma AS)
Hemma AS kjøper majoriteten av aksjene i ATW Service AS. Fra venstre Wiggo Stang, Terje Snellingen og Andreas Myhrvold og Brede Hemma. (Foto: Hemma AS)

Hemma AS kjøper majoriteten av aksjene i ATW Service AS

Hemma AS kjøper 51 prosent av aksjene i ATW Service AS i Oslo. ATW Service har hovedkontor på Bryn i Oslo. Hemma AS eier og drifter allerede Lillehammer og Fredrikstad Storkjøkkensenter.

Wiggo Stang, Terje Snellingen og Andreas Myhrvold, som har vært likeverdige aksjonærer, fortsetter i selskapet.

Wiggo Stang selger seg helt ut av selskapet, mens Terje Snellingen og Andreas Myhrvold, via Lønna Eiendom, vil besitte hver sin aksjepost på 24,51 prosent.

Alle ansatte med videre

ATW service AS omsatte for 21 815 000 kroner i 2019. Tallene for 2020 er ikke klare ennå. Bedriften har ni ansatte.

Alle nåværende ansatte blir med videre, og kjernevirksomheten til ATW service rettet mot salg og service av storkjøkken skal ivaretas og utvikles.

– Eierne av ATW Service har gjennom mange år bygget et solid selskap med god spisskompetanse i sitt arbeid. De har levert kvalitet og har et godt grep om service og ettermarked i storkjøkkenbransjen, sier eier av Hemma AS, Brede Hemma.

Eier og drifter Lillehammer og Fredrikstad Storkjøkkensenter

Hemma AS eier og drifter allerede Lillehammer og Fredrikstad Storkjøkkensenter AS, selskaper som ble etablert i henholdsvis 1989 og 2007.

De to selskapene har levert gode resultater i mange år. I 2019 omsatte de to selskapene til Hemma for drøyt 53 millioner kroner.

– De to selskapene bygger på mange av de samme prinsippene, verdiene og forretningsfilosofien som hos ATW Service. Markedsområdene og kompetansen er noe ulik i selskapene, og med oppkjøpet vil markedet utnyttes betre. Vi vil utnytte stordriftsfordeler dette gir oss, og i sum samtidig nyte godt av den samlede kompetansen og erfaringen som finnes i de tre selskapene, melder Hemma.

Styrer mot 75 millioner kroner i omsetning

De tre selskapene vil styre mot en omsetning på om lag 75 millioner kroner og ha totalt 26 ansatte.

Hemma ser fram til arbeidet framover:

– Vi er spente og vi gleder oss. Samtidig vil vi takke for den muligheten og den tilliten ATW-Service har gitt oss, sier Hemma i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS