Illustrasjonsfoto: Nordic Choice Hotels

Søker barnefamilie med «mastergrad i kaos»

Quality Hotel Skjærgården er på jakt etter en barnefamilie med «mastergrad i kaos».

Publisert

«Har du for mye jobb, for lite søvn, et lass med ventende klesvask og minst ett barn med tilsynelatende utømmelig energi? Fortvil ikke, Quality Hotels inviterer nå én heldig familie til Sørlandets skjærgård for å teste ut sitt sommer-konsept fra 16. til 18. juni», heter det i en pressemelding fra Quality Hotels.

– Sommeren er rett rundt hjørnet, og selv om vi ikke kan love en gyllen farge på sommerkroppen, så kan vi hjelpe med å fjerne blå ringer under øynene. Vi mener at lykkelige barn gir lykkelige foreldre, og vi ønsker derfor å teste om sommer-konseptet hos oss står til både barnas og foreldrenes forventninger, sier hotelldirektør på Quality Hotel Skjærgården, Tor Eivind Line.

Kom som kaos, dra som familie

Konseptet «Barnas Sommer» er laget for å aktivisere de minste hotellgjestene. Ved ankomst til hotellet får barna spesiallagde skattekister som er fylt med gøyale skatter, blant annet en gullpenge som kan veksles inn mot is. Utvalgte Quality Hotel arrangerer daglige skattejakter, og i tillegg til dette, vil alle hotellene tilby aktivitetsrom med brett- og bordspill, samt en egen sommermeny for barn.

– Familien vi ser etter, kjenner seg igjen i kaos og lite søvn, liker å ha det moro sammen, har 2-3 barn - gjerne småbarn,og ønsker en fri-helg fra hverdagen! For at familien skal våkne opp med superkrefter søndag morgen, tilbyr vi weekend-oppholdet (inkludert mat og drikke) med aktiviteter for barna gratis, sier Line.

Søk på nettsiden

– For å vinne denne unike muligheten, oppfordrer vi småbarnsfamilier til å skrive noen ord eller lage en kort videosnutt, som forteller oss hvorfor akkurat de er familien vi søker. Vi gleder oss til å følge familien fra 16-18.juni og få ekte tilbakemeldinger fra både store og små, fortsetter Line.

Skriv noen ord eller lag en kort videosnutt, som forteller hvorfor akkurat dere er familien hotellet søker. Søknadsfrist er 9. juni, og vinneren blir kontaktet per e-post eller telefon innen mandag 12. juni. Søknader sendes inn via Quality.nordicchoicehotels.no.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS