Mieles vaskemiddel er svanemerket

Vaskemiddelet UltraPhase Sensitive til TwinDos-systemet i Miele sine vaskemaskiner oppfyller nå kravene som er satt for å motta Svanemerket – Nordens offisielle og mest kjente miljømerke.

Publisert

Svanemerket stiller strenge krav til alle ledd i produksjonsprosessen, og bidrar til at det blir enklere for forbrukere å ta gode og bærekraftige valg. Det nye vaskemiddelet til Miele inneholder hverken parfyme, fargestoffer eller optiske hvitemidler. Dette er erstattet med stoffer som lettere brytes ned i naturen, og som tar hensyn til sensitiv hud og parfyme- og duftallergi. Svanemerket stiller ikke bare strenge krav til innholdet i vaskemiddelet, men også til emballasjen.

Derfor består disse patronene av mindre plast enn UltraPhase-patroner med parfyme.

– UltraPhase Sensitive er bra for både sensitiv hud og for miljøet, og vi er veldig stolte av at det bærer Svanemerket. I tillegg til å begrense utslipp av miljø- og helseskadelige stoffer er vaskemiddelet også drøy i bruk og gir svært effektive vaskeresultater, sier markedsdirektør i Miele, Mia Høver Pischedda.

Det unike to-komponentsystemet TwinDos er ifølge flere uavhengige tester det beste flytende vaskemiddelsystemet på markedet1. TwinDos-funksjonen hos Miele bidrar også til å begrense belastningen på miljøet. Med en helautomatisk dosering unngår man bruk av for mye eller for lite vaskemiddel. Konsekvensen av for mye vaskemiddel er et høyere vannforbruk, da det kobles inn en automatisk skylling dersom såpen ikke blir vasket ut ordentlig. For lite vaskemiddel vil føre til at fettflekker sitter igjen på tekstilet etter vask, og på sikt vil klærne bli grå og harde.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS