Grand Hotel Oslo by Scandic. (Foto: Scandic Hotels)

Kåret til Norges beste hotell

Grand Hotel Oslo by Scandic er kåret til Norges beste hotell og Norges beste businesshotell i den internasjonale reiselivskåringen «World Travel Awards 2019».

Publisert

Nylig ble det kjent at Grand Hotel Oslo gikk til topps i kategoriene «Norway’s Leading Hotel» og i «Norway’s Leading Business Hotel» i kåringen World Travel Awards.

Hotelldirektør på Grand Hotel Oslo by Scandic, Toril Flåskjer. (Foto: Hege Finsrud)

– Vi er veldig takknemlige for denne flotte anerkjennelsen, både overfor våre gjester som vender tilbake gang etter gang, men også overfor alle ansatte som kontinuerlig arbeider for at gjestene skal føle seg spesielle her på Grand Hotel, sier hotelldirektør på Grand Hotel Oslo by Scandic, Toril Flåskjer.

Hotellopplevelse på toppnivå

Med et høyt fokus på å levere fantastiske gjesteopplevelser til både norske og internasjonale forretningsreisende og en ambisjon om å være best på gjennomføring av møter og arrangementer, kåres Grand Hotel Oslo til vinner av kategorien «Norway’s Leading Business Hotel» – for fjerde år på rad. Hotellet har vunnet kategorien hele fem ganger. Det er tredje gang hotellet kåres til «Norway’s Leading Hotel».

– Å motta internasjonal heder fra en så viktig aktør som «World Travel Awards» beviser at vi evner å levere hotellopplevelse på toppnivå. Det er lagt ned mye arbeid med oppussing og oppgradering av hotellet de siste årene, og vi jobber kontinuerlig med å videreutvikle vårt tilbud og finslipe det jeg vil kalle en diamant. Nå står både pussing av fasade og nye og spennende matkonsepter for døren, sier Flåskjer.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

World Travel Awards

World Travel Awards regnes for å være blant de mest prestisjefylte, internasjonale bransjeprisene i reiselivsindustrien.

Prisene er blitt kalt reiselivsbransjens «Oscar» av den amerikanske storavisen Wall Street Journal.

World Travel Awards ble grunnlagt i 1993 for å anerkjenne og hedre de beste aktørene innen reiseliv og turisme.

Prisene presenteres på tvers av tre nivåer: land, region og verdenskonkurranser. 

Powered by Labrador CMS