Foto: Electrolux
Foto: Electrolux

Ny Electrolux-serie skal fremme bærekraft

Electrolux lanserer en ny og intuitiv kjøkkenserie med unike funksjoner og inkluderende design. Målet er å fremme bærekraft og inspirere folk til å prøve nye ting på kjøkkenet.

Publisert
Foto: Electrolux
Foto: Electrolux

– Ordet intuitiv har vært vårt utgangspunkt i denne designprosessen – mens målet var å skape brukervennlige produkter og senke terskelen på kjøkkenet. Vårt viktigste fokus er at matlaging skal være gøy forteller leder for Design EMEA i Electrolux, Simon Bradford.

Serien består av en rekke produkter med brukervennlig design og funksjoner som forenkler matlagingsprosessen, fra planlegging og tilberedning til oppvask og oppbevaring.

Foto: Electrolux
Foto: Electrolux

Multifunksjonelle dampovner

SteamPro 900 er en multifunksjonell dampovn med Steamify-funksjon som automatisk kombinerer den riktige mengden damp med innstilt varme. Det gir perfekte resultater enten du tilbereder kjøtt, fugl, fisk, grønnsaker eller bakverk. Ovnen har Sousvide-funksjon, smart steketermometer og damprengjøringsprogram. SteamPro 900 er tilkoblet WiFi og kan stemmestyres via Google Home for enda mer intuitiv matlaging.

Foto: Electrolux
Foto: Electrolux

Serien består også av ovnen 900 CookView med innebygget kamera som lar deg styre og overvåke tilberedningsprosessen fra mobil og nettbrett. Ved å koble deg til My Electrolux Kitchen appen kan du justere både temperatur og steketid utenfor kjøkkenet.

Foto: Electrolux
Foto: Electrolux

Platetoppen proffene elsker

Foto: Electrolux
Foto: Electrolux

Electrolux lanserer også platetoppen 900 SensePro hob med verdens første trådløse steketermometer som forteller platetoppen hva som tilberedes i kjelen. Steketermometeret kontrollerer vanntemperaturen så nøyaktig at du faktisk kan tilberede SousVide på platetoppen. De nye platetoppene har også nytt og intuitivt brukergrensesnitt og automatisk kasserollegjenkjenning.

Ventilator som snakker med platetoppen

Den nye kjøkkenserien til Electrolux består også av nye ventilatorer som snakker med platetoppen. Funksjonen heter Hob2Hood og sørger blant annet for at både lys og vifte skrur seg automatisk på når du begynner å lage mat. Ventilatoren regulerer seg selv underveis, men kan også styres manuelt. Electrolux 700 Hob2Hood kan synkroniseres trådløst med de fleste induksjonstopper fra Electrolux.

Tilpasningsdyktig oppvaskmaskin

Et kjøkken er ikke komplett uten oppvaskmaskin. Den allerede designprisbelønte Electrolux-maskinen 900 ComfortLift kommer nå med funksjonen QuickSelect ­– en intuitiv berøringsbryter som tilpasser vaskesyklusen etter ditt tidsskjema og hjelper deg med å velge det mest miljøvennlige programmet for hver vask.

– Det ligger enorme mengder arbeid bak disse produktene. Særlig har vi brukt mye tid på å forstå forbrukernes behov og hva som kan gjøre hverdagen enklere. Den nye intuitive kjøkkenserien til Electrolux er ikke designet for forbrukerne, men sammen med dem, avslutter Bradford.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS