Filip August Bendi. (Foto: Morten Holt)

Bendi og Evergood med samarbeid

Filip August Bendi, som de to siste gangene har deltatt i Årets kokk, og som ble knepent slått av Christian A. Pettersen i fjorårets utgave, har inngått samarbeid med Evergood (Joh Johannson Kaffe AS).

– Evergood og Joh. Johannson Kaffe er veldig glad for samarbeidet som vi nå har inngått med Filip August Bendi, sier markedssjef servering, i Joh-Salg AS, Frode Hval.

– Bendi er en meget dyktig fagperson som satser utrolig mye på å oppnå et toppresultat i Årets kokk. Det ønsker vi å bidra til gjennom det samarbeidet vi nå har innledet, sier «Key Account Manager Servering», Hans Petter Andersen.

Konkurransekokk

Filip August Bendi, som til daglig har sitt virke på Hotel Bristol i Oslo, ble knepent slått av Christian A. Pettersen i Årets kokk 2019. Sammen med sitt team, Team FAB, satser han på nytt mot Årets kokk 2021 – for så bli Norges neste Bocuse d’Or-deltaker.

– Jeg gikk i lære på Tango Bar og Kjøkken hos Kjartan Skjelde. Han oppmuntret meg til å være med i konkurranser, og i 2006 ble det en delt førsteplass i Rogalandscup for lærlinger. Det ga mersmak, og siden er det blitt mange konkurranser, blant annet som commis for Gunnar Hvarnes i Bocuse d`Or Europe i 2010 og Bocuse d’Or 2011. Jeg har også hatt gleden av å konkurrere sammen med kokkelandslaget. Det er utrolig spennende å få lov til å være en konkurransekokk hvor du hele tiden må utfordre deg selv og finpusse detaljer for å perfeksjonere det du skaper, sier Bendi til Smakmagasinet.no.

Les hele saken her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS