Inderøy Slakteri har gjennom årene utviklet et bredt, prisvinnende produktspekter. Fra venstre: Svein Harald Kirknes, Håvard Gausen og Steinar Susegg. (Foto: Lena Johnsen)

Inderøy Slakteri er norgesmestre i spekepølse

Familiebedriften Inderøy Slakteri AS gikk rett til topps i en av de gjeveste klassene da Kjøtt- og fjørfebransjens landsforbund kåret Norges beste kjøttprodukter i 2020.

Publisert

I tillegg til NM-tittelen, ble produktene deres belønnet med to gull, to sølv og én bronse.

Inderøy Slakteri sin Straumpølse vant NM-tittel og gull i sterk konkurranse med mange av landets største spekematprodusenter. Totalt 102 ulike spekepølser var oppe til vurdering.

Liten bedrift som konkurrerer mot de store

– Først og fremst er jeg utrolig stolt. Vi er en liten bedrift som konkurrerer med de store. Alle som jobber her er opptatt av å lage kvalitetsprodukter, sier daglig leder Håvard Gausen.

Den prestisjefylte konkurransen NM i kjøttprodukter hadde denne gang et spesielt søkelys på kjøttbransjens store utvalg av spekemat og pølser. Godt over 50 bedrifter og 320 produkter konkurrerte om edelt metall og norgesmestertittel.

Digital prisutdeling

Årets prisutdeling ble arrangert uten deltagere i salen, uten at det på noen måte la en demper på stemningen for Inderøy Slakteri. Da NM-tittelen ble annonsert, brøt jubelen løs hos de ansatte inne på produksjonsanlegget.

– I år samlet alle ansatte seg foran skjermen og fikk med seg både foredrag og prisutdeling. Vi har 16 medarbeidere som legger hele sin yrkesstolthet i å lage kvalitetsprodukter hver dag. Dette er en stor anerkjennelse av jobben de gjør, sier Gausen i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS