Meny lanserer matkasser. (Foto: Meny)
Meny lanserer matkasser. (Foto: Meny)

Meny lanserer matkasser

Meny lanserer egne matkasser i samarbeid med Kokkeløren. Kassene inneholder middag for to, og er ferdig porsjonert, hvilket betyr lite matsvinn.

Publisert

De er abonnentsfrie, og gir derfor kunden fleksibilitet.

– Å kjøpe matkasser i butikken gir fleksibilitet. Da kan du selv velge når du ønsker en matkasse og bestemme hvilken av rettene du vil ha. Ønsker du kassene levert hjem, kan du bestille via vår nettbutikk, sier leder av Meny-Lauget og kategoriansvarlig for ferskvare i Meny, Espen Lie, i en pressemelding.

Internasjonal trend

«Meny har gjort studier av flere titalls supermarkeder i Europa og USA, og trenden er klar: Det går mot stadig flere enklere, ferdiglagde middagsløsninger i butikk og alle tilbyr «Meal Kits». Meny følger etter. Det siste året har Meny lansert fire nye middagskonsepter i butikk, nå forlenges satsingen med matkasser», heter det i pressemeldingen.

– Sammen med Kokkeløren, som også har en glødende lidenskap for god mat, har vi utviklet retter med mye smak, sesongens råvarer og alltid minst en ingrediens fra en av våre lokalmatprodusenter. Vi har mange kunder som ønsker det lille ekstra, så alle rettene vil ha et lite wow-moment; for eksempel en god saus eller en spennende smak. Her bidrar også Kokkeløren med sine egne sauser, marinader og majoneser, sier Lie.

Starter i Oslo og omegn

I første omgang vil matkassene være tilgjengelige i 24 butikker i Oslo, Akershus og Drammen.

Alt du trenger for å lage måltidet finnes i boksen, som inneholder detaljert trinn-for-trinn fremgangsmåte med illustrasjoner.

Middagene lages på ca. 20-35 minutter.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS