Henning Ross Vestavik (fra venstre), Stine Edvardsen og Morten Johansen og i arrangementskomiteen. (Foto: Spis-ute-uka)
Henning Ross Vestavik (fra venstre), Stine Edvardsen og Morten Johansen og i arrangementskomiteen. (Foto: Spis-ute-uka)

Inviterer deg til avstandsfri matfestival

Kristiansands spisesteder inviterer deg til avstandsfri matfestival. Spis-ut-uka er endelig tilbake i «sørlandshovedstaden». Festivalen starter mandag 7. mars, og pågår til og med søndag 13. mars.

«Vi ønsker at Spis-ute-uka skal være med å skape en masse oppmerksomhet rundt mangfoldet hos Kristiansands mange spisesteder, vi har mye spennende å by på. Og endelig kan vi gå ut å spise på vår favorittrestaurant uten å måtte holde avstand», heter det i en pressemelding fra arrangøren.

100, 125 eller 150 kroner

– Hvert spisested serverer en hovedrett til enten 100, 125 eller 150 kroner gjennom hele uka. Dette er en unik mulighet å på oppdagelsesreise blant byens spisesteder og få prøvd noen nye og spennende restauranter, du normalt ikke ville prøvd, melder Henning Ross Vestavik.

Å spise ute handler om å være sammen, få en matopplevelse, kose seg, kanskje prøve noe nytt og spennende. Spisestedene i Kristiansand er blitt mange, kvaliteten er høy og mangfoldet bredt. På Facebook og i app-en kan dere se hvem som er med på årets Spis-ute-uka-festival, og hva de har på menyen.

45 spisesteder er med

– Det er hele 45 spisesteder påmeldt til årets store matfestival i Kristiansand. «Spis Ute Uka» er Norges største restaurantfestival, og festivalen har fått over 20 kopier rundt i landet, melder Stine Edvardsen, Morten Johansen og Henning Ross Vestavik i arrangementskomiteen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS