Helene Hallre. (Foto: Morten Holt)

Hallre - et ledertalent av de sjeldne

Helene Hallre (31) fra Oslo, til daglig hotellsjef på ærverdige Radisson Blu Royal Hotel i København, ble fredag kåret til ett av Norges beste ledertalenter – uansett bransje.

Publisert

Av 91 finalister, ble Hallre nummer tre i E24-kåringen. De 10 beste ble nevnt under fredagens kåring i PWC-bygget i Oslo.

31-åringen var den eneste fra hotellbransjen som var nominert.

Helene Hallre har det siste snaue året vært hotellsjef på Radisson Blu Royal Hotel i København. (Foto: Morten Holt)

Overrasket og stolt

– Dette var meget overraskende, og er veldig stolt av denne hederen, sier Helene Hallre, som før hun dro til København, arbeidet i en lengre periode på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo – i forskjellige lederstillinger.

– Mitt mål er å hver eneste dag gi gjestene våre minneverdige hotellopplevelser, bidra til å utvikle teamet mitt og skape gode resultater for selskapet. Det er fantastisk hyggelig å motta denne utmerkelsen», forteller Hallre, som opprinnelig kommer fra Nordstrand i Oslo.

Helene Hallre i "museumsrommet" på Radisson Blu Royal i København.

– Dette er en fantastisk anerkjennelse for den meget gode jobben Helene Hallre har gjort i Radisson Blu, sier HR-direktør for Rezidor i Norden, Kristoffer Solstad.

Jurybegrunnelsen

Årets ledertalent, tredjeplass: Helene Hallre

«Helene Hallre leder flaggskiphotellet til Radisson Blu i København, Hotel Royal. Hun har imponert alle med sin måte å styre på, og nyter stor tillit på alle nivå i organisasjonen. Hun beskrives som sterkt forretningsdrevet med meget god forståelse for hva som driver gjesteopplevelse, effektiv drift og konkurransekraft også på lengre sikt. Helene involverer og engasjerer medarbeidere i forbedringsarbeid, og er selv en aktiv og spillende trener. Hun omtales som utrolig strategisk, systematisk, kommersiell og med et meget godt overblikk og innsikt. Hallre har alltid både en «plan A» og «plan B».

Førsteplassen i kåringen gikk til administrerende direktør i Opera TV AS, Aneesh Rajaram, mens sølvet gikk til konserndirektør varme i Hafslund Varme AS, Eirik Folkvord Tandberg.

Juryen

For å finne Norges fremste talenter, har E24 gjennomgått CVer, sjekket referanser og gjort intervjuer. Vurderingen har skjedd i flere ledd og en jury har til slutt kåret de fremste talentene. Juryen har bestått av juryleder Cathrine Foss Stene, som til daglig er partner i konsulentselskapet Implement Consulting Group. Resten av juryen består av følgende erfarne ledere: Telenor Norge-sjef Berit Svendsen, Hege Yli Melhus Ask, leder i Gjensidiges personmarked, og Nils Øveraas, tidligere Accenture-toppsjef, og nå generalsekretær i Den Norske Turistforening.

Her kan du lese hele saken på E24.no

Les også: Hallre ble Årets unge leder

Du kan lese mye mer om Helene Hallre og Rezidors lederutvikling i Horeca nummer 1 2017.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Ledertalentene 2016

For åttende gang kårer E24 Norges fremste ledertalenter

I samarbeid med Boyden, en ekstern fagjury og bransjeeksperter har E24 gjort en vurdering av kandidater som er:

* Er 35 år eller yngre (født 1981 eller senere)

* Jobber i næringslivet

* Har resultat-, personal og/eller beslutningsansvar

18. november 2016 premieres «Årets Ledertalent» i PWC-bygget i Oslo.

I tillegg premieres de øvrige på topp 10, samt at åtte kategorivinnere hedres.

Det offentliggjøres også en toppliste på E24 med minibiografier om de 91 kandidatene som nådde opp i årets kåring.

Kilde: E24.no

 

Powered by Labrador CMS