Lanserer kassasystem skreddersydd for restauranter

iZettle har lansert «iZettle for Restauranter», et nytt kassasystem spesialtilpasset kaféer, barer og restauranter i Norden.

Publisert

Den nye generasjonens kassaløsning sikrer ikke bare friksjonsfritt salg, men samler alle nøkkelfunksjoner, som lager- og bordhåndtering, personaladministrasjon og automatiserte salgsrapporter, på ett og samme sted

«iZettle for Restauranter»

Etter oppkjøpet av IntelligentPOS, Storbritannias ledende firma innen sky-baserte kassaløsninger, lanserer iZettle nå dette kassasystemet.

– «iZettle for Restauranter» er en helhetsløsning som kombinerer smidig salg med viktige funksjoner som bordbestilling, automatiserte salgsrapporter, åpne og delte regninger, lager- og personalhåndtering og mye mer. Brukerne av kassasystemet vokser tre ganger raskere enn gjennomsnittet i EU, noe vi naturligvis er veldig stolte av, sier daglig leder og med-gründer av iZettle, Jacob de Geer, i en pressemelding.

Via iPad

Majoriteten av restaurantbransjen, barer og kaféer bruker fortsatt gamle, kostbare og omstendelige kassasystemer. Med iZettle for restauranter foregår alt salg via iPad. Det sikrer en profesjonell og moderne løsning som møter alle virksomhetens behov til en brøkdel av prisen. Det skybaserte kassasystemet fungerer som et komplement til iZettles egen app, og kan brukes med allerede eksisterende betalingsløsninger.

– Dette er en revolusjonerende løsning for dem som jobber med mat og drikke, og som ikke finner noen egentlig løsning i dagens marked. Denne lanseringen er en viktig del av vårt løfte om å være en one-stop-shop for små virksomheter, og gi dem tilgang til verktøy og tjenester som er kritiske for drift og vekst, sier Jacob de Geer.

Prissetting og tilgjengelighet

IZettle for Restauranter er tilgjengelig via Intelligentpos app på App Store og koster 599 kroner i måneden. Det er ingen bindingstid og ingen skjulte avgifter.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS