Tre nye sunne produkter

Hva med en iskrem med aktive bakterier, en melkefri yoghurt eller Koko Dairy Free, et nytt alternativ til melk og yoghurt?

Publisert

Iskrem med aktive bakterier

Den melkefrie og veganske isen Vegan Ice Dream er tilsatt probiotiske bakterier, og er derfor et godt valg for fordøyelsen, også for dem som vanligvis velger meieriprodukter. Kommer med en variant med blåbær og en med tyttebær.

Vegan Ice Dream fra Lovice er produsert i Sverige av Bofood, et selskap som har som mål å produsere mat som inspirerer til sunnere kostvaner, samtidig som man tar vare på klima og miljø.

Soyabønnene brukt i Lovice sin is er GMO-fri, og de har også i denne isen lykkes med å få bort den bitre smaken som ellers er til stede ved bruk av soya. Den inneholder syltetøy med 70 % bær, henholdsvis blåbær og tyttebær. Isen kan spises som den er, du kan også drysse hakkede nøtter over eller – friske bær. Den passer like godt i kjeks med strø.

Isen er tilsatt en av verdens mest undersøkte probiotiske bakterier – LP299v. Denne har flere unike egenskaper: Den overlever magesyren, og sprer seg i hele fordøyelsessystemet, fra munn til tarm. Den øker både mangfoldet og mengden av sunne bakterier, samt fortrenger de dårlige bakteriene.

Første melkefrie «gresk yoghurt»

Yosa Greek Style er det første melkefrie alternativet til gresk yoghurt på markedet. Den er fri for melk, laktose og soya, ikke tilsatt sukker, og uten konserveringsmidler.

Yosa Greek Style er et alternativ til gresk yoghurt, og passer godt til salater, tzatziki og mange andre matretter og oppskrifter. Melkefritt og vegansk.

Yosa Havresnack produseres av det finske familieselskapet Bioferme Oy (Yosa.fi/sv/), som produserer plantebaserte næringsmidler for den helse- og sunnhetsbevisste forbruker.

Yosa Havresnack er laget av finsk fullkornshavre og tilsatt rikelig med melkesyre- og bifidobakterier. Den har også et lavere innhold av sukker enn sammenlignbare yoghurt-varianter.

Fra før selges Yosa Skogsbær, Yosa Fersken & Pasjonsfrukt og Yosa Naturell (som også er økologisk) i Norge.

Koko Dairy Free – et nytt alternativ til melk og yoghurt

Koko Dairy Free er melkefrie, kokosbaserte alternativ til melk og yoghurt, fri for melk, laktose, soya, gluten og nøtter. Laget av kokosmelk, veganske bakteriekulturer, tilsatt kalsium og vitamin D og B12.

Koko Dairy Free er produkter laget av kokosmelk som allergenfrie alternativer til «vanlige» meieriprodukter, uten melk og animalsk fett. I tillegg til å være «fri for alt» og passe godt til melk- og laktoseintolerante og veganere, har kokosnøtt unike ernæringsmessige egenskaper og passer godt til alle som er helse- og sunnhetsbevisste.

Koko Yoghurt har samme konsistens og bruksområder som vanlig yoghurt.

Koko Original er det nye alternativet til melk, som smaker som melk, ikke kokos. Nøytral i smaken og anvendelig som et alternativ til vanlig melk i kaffe og te, på frokostblandingen, i all baking og matlaging, eller rett og slett som forfriskende drikke.

Alle produktene distribueres i Norge av Markedspool.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS