Safteriet på flyttefot

Safteriet flytter fredag 25. mai fra Ullandhaug til nye og over dobbelt så store lokaler i Hillevågsveien i Stavanger.

Publisert

«Safteriet er i stor vekst, og etterspørselen etter økologisk drikke har en kraftig økning i markedet. For å dekke dette behovet, har vi vært så heldige å finne nye lokaler i Stavangers drikkehovedstad – Hillevåg. Nå også med verdens beste lokalpresset saft. Safteriet investerer og øker kapasitet med tilhørende areal fra 350 kvadratmeter til 1000 kvadratmeter. I tillegg har vi installert nye bærtanker og ny stor tappelinje», heter det i en pressemelding.

Fra norske bønder

Sammen med flere og flere lokale og norske bønder, har Safteriet laget fruktdrikker til servering, midt i matfylket Rogaland.

«Vi trenger enda flere samarbeidspartnere på denne fronten, før vi kan si at alle våre råvarer er norske. Dette er noe vi jobber mot daglig. Til stede vil også vår nærmeste samarbeidspartner være, nemlig Ullandhaug Økologiske gård, som i sin tid startet Safteriet. Det er dette samarbeidet som har gitt Safteriet mulighet for å komme dit vi er i dag», heter det i meldingen.

Ukentlige leveranser over hele landet

500 000 flasker med lokalpresset frukt og bærdrikke er på programmet for 2018.

«Vårt søkelys er på mest mulig gode råvarer, ekte smak og den daglige kvalitetssikringen, er det som gir oss mulighet til å lage disse fantastiske drikkene vi er så stolte av. Håndverksarbeidet står sterkt hos oss. Frukt og bær tines, presses kaldt før det varmes og tappes. Skånsom behandling for å ivareta den kvalitet vi krever for våre produkter», skriver Safteriet.

Prisbelønte produkter

I kåringen Norges Beste Eplemost 2017, arrangert av Hanen.no, gikk Eplefryd sitt produkt til topps, produsert av Safteriet.

På en hederlig tredjeplass kom en av Safteriets andre eplemoster, som i dag er husets eplemost hos Renaa, som er en Michelin-stjerne.

Les mer på Safteriet.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS