Quality Hotel Sogndal har nesten doblet romkapasiteten. (Foto: Quality Hotel Sogndal)

Sogndal-hotell med 111 nye rom

Quality Hotel Sogndal har nesten doblet romkapasiteten, og er nå det største hotellet i Sogn og Fjordane – og i aksen Bergen – Trondheim.

Publisert
Ordfører i Sogndal, Jarle Aarvoll, klipper snora sammen med hotelldirektør Jørgen Christian Lindstrøm. (Foto: Gerhard Holm)

Eieren. Jørgen Christian Lindstrøm, har investert 200 millioner kroner i nybygg og totalrenovering, noe som betyr at det er en av de største enkeltinvesteringene i et hotell ute i distriktene i Norge, når vi ser bort fra de store skidestinasjonene.

Det dreier seg om 111 nye hotellrom og ny konferansesal på 500 kvadratmeter. I tillegg til satsingen på rom og konferanse, har de tre restaurantene La Pergola, Vågal Burger og Gin samt Eppel Bar og Restaurant fått en oppgradering og ny drakt.

Fra utbyggingen av hotellet. (Foto: Quality Hotel Sogndal)

Totalrenovert hotell

– Vi startet utbyggingen 1. januar 2018, så dette har gått raskt! I tillegg til å ha bygd en helt ny fløy, har vi også gitt den gamle delen et stort løft, sier en fornøyd eier og hotelldirektør, Jørgen Christian Lindstrøm.

Torsdag 9. mai var for gjenåpningsfest da 200 inviterte gjester feiret innvielsen av nye Quality Hotel Sogndal etter en omfattende utvidelse og renovering.

– Vi er klare for fremtiden. sier hotelldirektør og eier Jørgen Christian Lindstrøm. (Foto: Gerhard Holm)

– Dette måtte vi selvsagt markere og vi inviterte derfor 200 kunder, samarbeidspartnere, venner og ansatte til en storslått feiring av det nye Quality Hotel Sogndal, sier Lindstrøm.

Totalt 226 rom

Over 200 personer feiret åpningen av «nye» Quality Hotel Sogndal. (Foto: Gerhard Holm)

– Vi er klare for fremtiden. Med utbyggingen og renoveringen kan vi tilby gjestene våre et topp-moderne hotell i hjertet av Sogndal, 226 hotellrom med utsikt til fjell og fjord, innovative konferansefasiliteter og med en utvidet konferansesal på 500 kvadratneter er totalkapasiteten for konferanser på hele hotellet opptil 1000 gjester. Quality Hotel Sogndal er nå regnet som det største hotellet mellom Bergen og Trondheim, sier Jørgen Christian Lindstrøm.

Hotellet kan også skilte med et 800 kvadratmeter stort hageanlegg, og en parkeringskjeller med plass til 125 biler.

Gratulasjoner fra næringslivet

Markeringen ble innledet med lunsj, etterfulgt av foredrag om «arbeidsglede og motivasjon» med psykolog Trond Haukedal. Arrangementet fortsatte videre med en offisiell åpningsseremoni med ordfører Jarle Årvoll, før gjestene fikk servert en treretters festmiddag i den nye storsalen. Konferansier Arne Hjeltnes loset gjestene gjennom dagen og lokale sangtalenter med band fra Sogndal sto for deler av det musikalske under feiringen. Lykkeønskningene og gratulasjonene fra næringslivet, ansatte, lokalbefolkning og lokale samarbeidspartnere var mange.

– Gratulerer med en imponerende og usedvanlig stødig og velregissert satsing de siste 28 årene, og til lykke med åpningen av et utrolig viktig, revitalisert fyrtårn for lokalsamfunnet, regionen og reiselivet i hele Sogn, sier reiselivsdirektør Ståle Brandshaug.

Les mye mer om Quality Hotel Sogndal i magasinet Horeca (nummer 4 2019).

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS