Anne-Cecilie Kaltenborn blir ny administrerende direktør i NHO Service.
Anne-Cecilie Kaltenborn blir ny administrerende direktør i NHO Service.

Kaltenborn skal lede NHO Service

Anne-Cecilie Kaltenborn er ansatt som ny administrerende direktør i NHO Service. Hun tiltrer stillingen i slutten av august.

Publisert

Kaltenborn har vært generalsekretær i Leger Uten Grenser Norge (2012 – 2015), viseadministrerende direktør ved Lovisenberg Diakonale Sykehus (2006 – 2012) og politisk rådgiver for helse- og omsorgsminister Ansgar Gabrielsen i 2005.

Hun har også vært spesialrådgiver, internasjonalt samarbeid, ved byrådslederens avdeling i Oslo og konsulent ved Det norske generalkonsulat i Shanghai, Kina.

Flytter tilbake til Norge

Kaltenborn har hovedfag idéhistorie fra Universitetet i Oslo, har Forsvarets Høyskoles Sjefskurs, og lederutvikling og medietrening for helsesektoren og annet. Hun bor i dag i Shanghai, er gift og har tre barn. Familien flytter til Norge i sommer.

– Jeg gleder meg til å ta fatt. Bedriftene i NHO Service utgjør et bredt spekter av bransjer med stor samfunnsnytte. Jeg er takknemlig for tilliten, og ser frem til å jobbe med våre medlemsbedrifter for at de skal få det de trenger for fortsatt å kunne levere tjenester til det offentlige og det private, og å skape arbeidsplasser, sier Anne-Cecilie Kaltenborn.

– Det er gjennomført en lang og grundig prosess for å finne riktig kandidat. Fokus har vært på å finne den riktige kandidaten som kan representere og ivareta våre medlemmers interesser på best mulig måte. Anne-Cecilie Kaltenborn vil med sin kompetanse og ledererfaring kunne lede arbeidet med å videreutvikle NHO Service i henhold til mål, strategier, risikoprofil og verdigrunnlag fastsatt av styret, sier Martin Holmen, styreleder i NHO Service, i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS