Illustrasjonsfoto: Matprat

Gourmetservering på by:Larm

By:Larm blir første norske musikkfestival som bare serverer gourmetmat. – Festivalmat kan også være gourmetmat. Nå løfter vi festivalopplevelsen til et nytt nivå, sier Charlotte Søderholm i MatPrat.

Publisert

– Vi ønsker å løfte festivalmaten – fra fast- og streetfood og opp til gourmetnivå. Dette gjør by:Larm til Norges første musikkfestival som kun serverer gourmetmat. Dette blir en fusjon mellom førsteklasses musikk og førsteklasses mat, sier PR-ansvarlig for MatPrat på by:Larm, Charlotte Søderholm, i en pressemelding.

Sammen med by:Larm sparker MatPrat i gang det nye matkonseptet på åpningsdagen 1. mars – i MatPrat-teltet ved Kulturkirken Jakob.

Vil løfte festivalmaten

– Nordmenn blir stadig mer raffinerte i matveien. Det dreier seg både om smak, råvarenes kvalitet og kreativitet i tilbereding og presentasjon. Samtidig har konsert- og festivalmaten blitt hengende etter. Men norske festivalgjengere i 2018 lar seg ikke lenger avspise med fastfood og frityr. Det er dette vi ønsker å gjøre noe med. Det er nemlig ingen grunn til at festivalmat ikke kan holde høyt nivå, sier André Wrengbro, kokk og prosjektleder for MatPrat-teltet på by:Larm.

By:Larm blir arrangert fra 1. til 3. mars, og MatPrat-teltet ved Kulturkirken Jakob vil holdes åpent fra 16:00 til ut i nattetimene for de med billett. For de som ikke har billett, er teltet åpent for alle på lørdag fra 16:00 til 19:30.

To gode venner

– På menyen står god stemning og digge småretter basert på norske råvarer - i en ny innpakning, og med nye smaker. By:Larm er en festival som tilbyr det beste innen mat og musikk. Mat og musikk er jo to gode venner som gjør seg best i selskap med hverandre. Det handler om å skape den perfekte festivalopplevelsen for et stadig mer kresent festivalpublikum, sier Wrengbro.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS