Norwegian Adventure Company: Fra venstre Arild Kaale, Nina Kristine Madsen-Geelmuyden og Fredrik Geelmuyden. (Foto: Ole Sundfær Haug)

Fra Hurtigruten til Arctic Haute Route

Arild Kaale, tidligere kommersiell direktør i Hurtigruten, går inn som styreleder i opplevelsesselskapet Norwegian Adventure Company (NAC), og blir med på videreutvikling av toppturseilasen Arctic Haute Route.

Publisert

Kaale kom til Hurtigruten i 2015, etter 15 år i Telenor-systemet, hvor han bekledde ulike roller i telekonsernets globale virksomhet i Montenegro, Bangladesh og Sverige. Han var kommersiell direktør i Hurtigruten fra 2015 til 2017.

– Kaale har med seg solid erfaring fra kommersiell utvikling av explore-cruise, og vi synes det er fantastisk spennende at han ønsker å gå inn som styreleder hos oss, uttaler daglig leder og eventyrer Nina Kristine Madsen-Geelmuyden, som driver Norwegian Adventure Company sammen med Fredrik Geelmuyden.

Les også: Fra Noma til Arctic Haute Route

Illustrasjonsfoto: Sverre Hjørnevik

Konsept i fremmarsj

– Potensialet for denne type reiselivsopplevelser er enormt fremover. Kvalitetskonsepter der opplevelsen står i sentrum er i sterk fremmarsj, og vi ser at flere aktører fra forskjellige deler av bransjen ønsker å bevege seg mot dette segmentet. Det å ha en tydelig merkevare er viktig for å tiltrekke seg de mest attraktive målgruppene. Det mener jeg Norwegian Adventure Company er på god vei til å utvikle gjennom Arctic Haute Route, uttaler Kaale.

Han mener det vesle, familieeide selskapet treffer en megatrend, med helhetlige opplevelseskonsepter som attraherer aktive opplevelsessamlere nasjonalt og internasjonalt.

– En av de tingene jeg finner attraktivt i selskapet er at det drives av personer som er aktive opplevelsessamlere selv. Både Fredrik og Nina Kristine søker ut i naturen så ofte de kan, og har samtidig en god teft for hvordan man skal utvikle og markedsføre produktet. Det har også en solid rekke med samarbeidspartnerne oppdaget, sier Kaale

Jobber utradisjonelt

– Vi jobber utradisjonelt, på tvers av destinasjoner og med stor tro på at nye former for samarbeid med aktører som ikke er en naturlig del av dagens reiseliv vil skape kraft og opplevelser som blir større enn oss selv. Foreløpig er vi små, men jobber knallhardt for å utvikle reiselivsikonet Arctic Haute Route og andre opplevelser, og ønsker dessuten å øke satsingen på corporate events, sier Madsen-Geelmuyden.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Norwegian Adventure Company

Norwegian Adventure Company ble startet av Fredrik Geelmuyden og Nina Kristine Madsen-Geelmuyden i 2012.

Opplevelsesselskap med fokus på aktive norske opplevelser for globale opplevelsessamlere.

Har utviklet og produserer toppturseilasen Arctic Haute Route som et vinter - og sommerprodukter, samt toppturproduktene Arctic Ski & Sail Svalbard, - Lyngen og – Lofoten.

Skreddersyr også corporate events over hele Norge.

Les mer på Norwegianadvenaturecompany.com

 

Powered by Labrador CMS