Thon Hotel Europa i Oslo har 160 nyoppussede gjesterom og suiter. (Foto: Thon Hotels)

Thon Hotel Europa åpnet etter totalrenovering

Thon Hotel Europa i Oslo er åpnet etter en totalrenovering. Fellesarealer og rom har fått ny design.

Publisert

– Både frokostsal og restaurant/kafé, samt lobby og resepsjon har fått helt ny design. Og alle våre 160 gjesterom samt suitene er nyoppusset. Vi kan også tilby et lyst, nytt trimrom i andre etasje med flott utsikt over Slottsparken, sier konserndirektør i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Store vinduer i resepsjonen

Bak oppussingen står Sissel Berdal Haga, designansvarlig i Olav Thon Gruppen, og interiørarkitekt Trond Ramsøskar, som har gitt hotellet et moderne uttrykk.

– Vi ønsker spesielt å nevne at resepsjonen er åpnet mot gaten med store vinduer. Den er blitt spennende, luftig og lekker. Bak resepsjonsdisken har vi satt opp en tøff og farverik tapet, et skikkelig blikkfang fra gaten. Her ønskes man velkommen! Restaurant/bar har fått åpen kjøkkenløsning, kontakten mellom kokker og gjester er et stort pluss. Også her er det gode vinduer mot gaten. Det er ellers i designet brukt litt særegne tapeter som skaper personlighet til både lobby og lokalene ellers. Gjesterommene er holdt i en turkis fargetone med en deilig kongeblå hvilestol som gir farge og liv, forteller de to i en pressemelding.

Café Europa

Café Europa ligger fortsatt i førsteetasje, med inngang også fra gaten. Kafeen har tilbud av blant annet pizza, pasta, hamburgere og salater. Restauratør Anwar, som har drevet restauranten i en årrekke, ønsker på ny alle gjester hjertelig velkommen.

Nærmeste nabo til Slottsparken

Direktør Inger Buttingsrud er meget stolt av resultatet, og gleder seg til å ta imot nye gjester.

– Hotellet er nærmeste nabo til Slottsparken. I parken kan du om dagen rusle rundt under store trær, eller ta din løpetur om morgenen om du har lyst, sier hun.

Thon Hotel Europa ligger sentralt, i St. Olavs gate 31 i Oslo.

Les mer om Thon Hotel Europa her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS