Sebastian Rönnebring og Kine Rasmussen er nyansatt hos Solera Uteliv. (Foto: Solera)

Nye selgere i Solera Uteliv

Sebastian Rönnebring (29) og Kine Rasmussen (30) er ansatt som nye distriktsansvarlige («Area Sales Managere») i Solera Uteliv.

Publisert

Rönnebring kommer fra stillingen som assisterende daglig leder/ barsjef på Dr. Jekylls Pub i Oslo.

Han har lang erfaring fra horeca, med sterk interesse og en dyp faglig kunnskap om både brennevin og øl, og har gjennomført «Cocktail-skolan» og er utdannet ølkelner. 29-åringen har også arbeidet som «Brand Ambassador» for Edrington.

– Jeg gleder meg veldig til å bli en del av det utrolig dyktige teamet i Solera Uteliv, og til å få jobbe med en spennende og bred portefølje, sier Sebastian Rönnebring i en pressemelding.

Utdannet fra hotellhøgskolen

Kine Rasmussen kommer fra stillingen som selger i Travel Retail Norway. Hun har flere års erfaring fra restaurantbransjen som hovmester, både i Oslo og Stavanger. Kine er utdannet sommelier og har i tillegg utdannelse fra Norsk Hotellhøyskole i Stavanger.

– Det blir utrolig gøy å få jobbe med en så bred og interessant portefølje og så mange dyktige mennesker, sier Kine Rasmussen.

Forsterker laget

Rönnebring vil styrke bar- og nattklubbsteamet i Solera, og startet opp tidligere i år. Rasmussen vil forsterke Soleras vinteam, og starter nå i mars.

– Jeg er veldig godt fornøyd med å ha fått de to med på laget. De har begge solid bransjeerfaring og produktkunnskap, og vil bli viktige brikker for Solera Uteliv i tiden fremover, sier salgsdirektør Stein Erik Treverket.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS