Temoco og Morten Hovde Larsen presenterer en iøynefallende bar (Foto: Morten Holt)

Se bilder fra Smak 2020

Korona-viruset lurer, men både gjester og utstillere koser seg på Smak 2020. 14 268 personer har besøkt messen de to første dagene. Se bilder her.

Amanda Simonsen Lange serverer Corona (AB Inbev) i disse korona-tider. (Foto: Morten Holt)

Korona-viruset skaper frykt, og flere har valgt å holde seg borte fra Smak 2020 – som for eksempel Tork. Knappe 4800 mennesker besøkte messen den første dagen (tirsdag), mens drøyt 9400 mennesker var innenfor dørene på Norges Varemesse onsdag.

Saken fortsetter under bildet

Nils Arne Skår presenterer den nye plantebaserte burgeren fra The Vegetarian Butcher på Unilever Food Solutions sin stand. (Foto: Morten Holt)

– Det er noen færre enn i 2017, men det er jo slik vi må regne med i disse dager, sier prosjektleder for Smak 2020, Torill Engelberg.

Nå er hun spent på besøket de to siste dagene.

Se flere bilder fra årets messe under.

Benny Adler tilbereder hos Fazer. (Foto: Morten Holt)
Otto Andersson hos Fazer viser frem nyskapningen svensk havreris. (Foto: Morten Holt)
Line Korsmo hos Fjordland. (Foto: Morten Holt)
Frode Selvaag tilbereder sjømat hos Lerøy. (Foto: Morten Holt)
Horecabransjens Ærespris 2020 til Bent Stiansen. (Foto: Morten Holt)
Carl E. Jørgensen Bakkeli (fra venstre), Lars Petter Hannestad og Jo Nørdstenes hos Horeka. (Foto Morten Holt)
Patrick Berby hos Kaffe Koppen Distribusjon AS. (Foto: Morten Holt)
Ca. 14 200 mennesker har besøkt Smak 2020 de to første messedagene. (Foto: Morten Holt
Danseshow hos Niche. (Foto: Morten Holt)
NK Meat har suksess med sin gyros-servering. Fra venstre Dino Subasic, Eduard Ursu, Jacob Hanna og Akram Yonan. (Foto: Morten Holt)
NM i maskinoppvask pågår alle dager. Finalen arrangeres fredag 6. mars. (Foto: Morten Holt)
Fagsjef råvarer rødt kjøtt hos Nortura, Magne Bråten, tester gamle kunster. Han er utdannet kjøttskjærer. (Foto: Morten Holt)
Grim Sjøstedt og Frederik Dahl hos Oslo Håndverksdestilleri. (Foto: Morten Holt)
Oksana Paukstiene serverer hos Per's Kjøkken. (Foto: Morten Holt)
Rational byr på en rekke nyheter i år, som du kan lese mer om i neste utgave av magasinet Horeca. Her Terje Andersen (til venstre) og Jan Amundrud. (Foto: Morten Holt)
Øivind Brandt viser hvordan nyskapningen Scrægg fungerer. (Foto: Morten Holt)
Fargerikt hos Robert Prizelius. Luis Vanvik serverer. (Foto: Morten Holt)
Alex Rosén har gjesteopptredener hos Odd Langdalen hver dag, men har også tid til å besøke andre utstillere. Her er det Skakke Røykeri (Etne) som har fått besøk. Videre på bildet Roy Martin Øyjord og Jurgita Folkedal. (Foto: Morten Holr)
Jurgita Folkedal hos Skakke Røykeri. (Foto: Morten Holt)
Grete Maret J. Sara og Sara Garen Anne Nilut promoterer rein. (Foto: Morten Holt)
Nordisk sushi-cup arrangeres onsdag og torsdag. (Foto: Morten Holt
Morten Hovde Larsen hos Temoco. (Foto: Morten Holt)
Pål Jetmundsen hos Tine Partner har fått god hjelp av Bocuse d'Or-vinner Ørjan Johannessen. (Foto: Morten Holt)
Tork-standen er innrammet med sperrebånd. Toppledelsen internasjonalt har nektet deltakelse på Smak 2020. (Foto: Morten Holt)
Abena presenterer blant annet bærekraftig engangsartikler. Fra venstre Vanessa Hoffmann, Tina Fonås og Hilde Bekkemellom. (Foto: Morten Holt)
Alex Rosén sørger for show hver eneste dag hos Odd langdalen AS. (Foto: Morten Holt)
Juno Solhaug hos Arcus står for serveringen. (Foto: Morten Holt)
Landslagskaptein Christer Rødseth deltok på åpningskonferansen tirsdag (Foto: Morten Holt)
Anders Aarø Lundgren og Ida Maartmann hos Coca-Cola presenterer nyskapende Coca-Cola-siruper for barer. (Foto: Morten Holt)
NM gull i Community Catering: Coor. (Foto: Morten Holt)
Katharina Sandberg Lund fra OsteCompagniet serverer varm ost fra Dovre Ysteri. (Foto: Morten Holt)
Electrolux presenterer Skyline. Fra venstre Torbjørn Nilsson, Christian Stray og Knut R. Johannessen. Les mer om Skyline i neste utgave av magasinet Horeca. (Foto: Morten Holt)
Powered by Labrador CMS