
Klart for Årets matgledebedrift 2021
Nå inviteres det til årets utgave av Årets matgledebedrift. Konkurranseperioden er 1. april til 30. juni, og vinneren kåres på Ostens dag 28. oktober. Hovedvinneren i konkurransen vinner tur med Tine Partner til Bocuse d’Or Europe 2022.
Nytt av året er at vinneren av årets konkurranse kåres blant Tine Partners serverings- og industrikunder.
Spre matglede
«Vinneren av Årets Matgledebedrift 2021 kåres ut fra den innsats som gjøres for å spre matglede, gjennom gode matopplevelser, produkter og inspirerende aktiviteter. Arrangøren legger spesielt vekt på bruk av Tines oster i årets konkurranse. Viktig er også bruk av Tines øvrige produkter, samt den innsats som fremmes gjennom innovasjon, nytenking og kreativitet, hver dag for å spre matglede. Maten eller produktene du lager trenger ikke være avansert eller full av dyre eller eksotiske ingredienser. Men matopplevelsen sluttbruker opplever må være ektefølt. Tine ser etter deg/dere som bruker kreativitet og går den ekstra runden for å sikre at måltidene blir dagens høydepunkt», heter det i konkurransekriteriene.
Nominer din bedrift i konkurransen

«Ønsker du å nominere din bedrift i konkurransen om å bli «Årets Matgledebedrift 2021», kan du gå inn på din matgledeside for å registrere din påmelding. I feltet «Passord Tine» skriver du inn matgledebedrift_2021. Du lager selv ditt eget, unike passord etter første innlogging. Som deltaker i konkurransen administrerer du her din egen matgledeside. Her laster du også opp bilder, videoer og annen dokumentasjon som viser juryen hvordan matglede skapes av deg/dere gjennom hele konkurranseperioden», heter det videre i Tine Partners invitasjon.
Dokumentasjon
Hvis ditt bidrag handler om å spre matglede på ditt serveringssted, så er det viktig at du dokumenterer dette godt, ut fra de konkurransekriterier som foreligger. Dette for at juryen skal få best mulig underlag til å gjøre sin beslutning.
Hvis ditt bidrag derimot handler om nylansering av et produkt i 2021 er det viktig at dokumentasjonen også inneholder ingrediensliste med næringsinnhold, beskrivelse av lanseringspakke samt informasjon om listing i dagligvare/KBS.
Onsdag 30. juni er fristen for å sende inn begrunnelsen som gir juryen grunnlag for videre arbeid i kåringen.
Premiene

1. plass: Hovedvinneren i konkurransen vinner en matfaglig tur for to personer med Tine Partner til Bocuse d’Or Europe 2022. Vinneren av Årets kokk i oktober i år blir Norges deltaker i Bocuse d’Or Europe 2022. Vertslandet for konkurransen neste år er foreløpig ikke bestemt.
2. plass: Matfaglig tur med reise og overnatting til Ørjan Johannessen og Bekkjarvik Gjestgiveri for inntil tre personer.
3. plass: Matfaglig inspirasjonsdag med Tine Partners egen konditor Bernhard Azinger og kokk og matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen på Tine Kjøkken Proff i Oslo. Premien gjelder for inntil fire personer, inkludert reise og overnatting.
Ekstrapremie: Nominer din bedrift innen 1. mai, og lever begrunnelse innen 30. juni, og vær med i trekningen av en kreativ matfaglig dag ute i din bedrift sammen Bernhard Azinger og Pål Jetmundsen.
Juryen
Juryen består av gullvinner fra Bocuse d’Or Lyon 2015, Ørjan Johannessen, og fra Tine Partner: Sjef for Tine Kjøkken Proff – Kenneth Myklebust, kokk og matfaglig ansvarlig – Pål Jetmundsen, fagansvarlig industri – Katinka Perrott Arntsen og konkurranseansvarlig – Brita Unnerud.
Kåringen skjer i forbindelse med Ostens dag i Oslo torsdag 28. oktober 2021
Les mer om konkurransen her