For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2250,-
(herav mva kr 250)

Kjøp

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1800,-
(herav mva kr 0,-)

Kjøp

Årets nyutdannede sommelierer på Norsk Sommelier Utdannelse i Oslo. Bak fra venstre Tuva Karoline Sæther, Tom Erik Ryen, Espen Bjørkheim, Dag Skaug, Henning Olsen, Andreas Karlsen og Ken Engebretsen (eier). Foran fra venstre Nina Deberitz (driftskoordinator), Elise Rove, Anne Marie Backlund, Anita Øygard, Rita Helen Nilsen, Anita Tømmerdal, Ida Pettersen, Phillip Krøger Hallvig, Milan Shree Karki. Sittende aller fremst Mari Dale og Samuele Merlin. (Foto: NSU)

Nyutdannede norske sommelierer

Dette er årets sommelierkull ved Norsk Sommelier Utdannelse (NSU). 29. november ble det holdet eksamensseremoni for elevene i Oslo, mens studentene i Bergen hadde samme seremoni 30. november.

Powered by Labrador CMS