Årets nyutdannede sommelierer på Norsk Sommelier Utdannelse i Oslo. Bak fra venstre Tuva Karoline Sæther, Tom Erik Ryen, Espen Bjørkheim, Dag Skaug, Henning Olsen, Andreas Karlsen og Ken Engebretsen (eier). Foran fra venstre Nina Deberitz (driftskoordinator), Elise Rove, Anne Marie Backlund, Anita Øygard, Rita Helen Nilsen, Anita Tømmerdal, Ida Pettersen, Phillip Krøger Hallvig, Milan Shree Karki. Sittende aller fremst Mari Dale og Samuele Merlin. (Foto: NSU)
Årets nyutdannede sommelierer på Norsk Sommelier Utdannelse i Oslo. Bak fra venstre Tuva Karoline Sæther, Tom Erik Ryen, Espen Bjørkheim, Dag Skaug, Henning Olsen, Andreas Karlsen og Ken Engebretsen (eier). Foran fra venstre Nina Deberitz (driftskoordinator), Elise Rove, Anne Marie Backlund, Anita Øygard, Rita Helen Nilsen, Anita Tømmerdal, Ida Pettersen, Phillip Krøger Hallvig, Milan Shree Karki. Sittende aller fremst Mari Dale og Samuele Merlin. (Foto: NSU)

Nyutdannede norske sommelierer

Dette er årets sommelierkull ved Norsk Sommelier Utdannelse (NSU). 29. november ble det holdet eksamensseremoni for elevene i Oslo, mens studentene i Bergen hadde samme seremoni 30. november.

Publisert


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 125,-
(herav mva kr 125,-)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 125,-
(herav mva kr 125,-)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 800,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 800,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS