Clarion Hotel Air1

Clarion Hotel Air har åpnet

Mandag åpnet Stavangers nye konferansehotell Clarion Hotel Air dørene på Utsola i Stavanger. Det nybygde hotellet med 296 rom, konferansesenter, superatrium og panoramabalkong med havutsikt ligger knappe 800 meter fra Sola flyplass.

Publisert

Clarion Hotel Air i Stavanger har åpnet dørene.

– Denne dagen har vi gledet oss til. Endelig er vi i mål og hotellet åpner dørene for gjester og lokalbefolkningen. Navnet AIR gjenspeiler seg i takhøyden og mulighetene vår konferanselokaler tilbyr. Vi gleder oss til å ta fatt på arbeidet som nå venter oss, sier hotelldirektør Laila Neverdahl i en pressemelding.

Laila Neverdahl er hotelldirektør på nyåpnede Clarion Hotel Air.

Hotellet har 14 møterom og en konferansesal med plass til 1250 personer.

Bygget er tegnet av arkitektfirmaet KAP og designet av det internasjonalt anerkjente interiørarkitektfirmaet Space Copenhagen. Hotellet skal nå driftes av Clarion Hotels som inngår i hotellselskapet Nordic Choice Hotels.

Åpning mandag 23. november

Fra åpningen av Clarion Hotel Air.

Åpningen av hotellet ble markert med snorklipping av Solas Ordfører Ole Ueland og overrekkelse av nøkkel til hotelldirektør Neverdahl av huseier Anne Kristine Rugland.

Kitchen & Table

Hotellets restaurantkonsept Kitchen & Table, signert kokken Marcus Samuelsson, vil også her få en sentral plass i hotellet. Matkonseptet kalles for Fun Dining og på Clarion Hotel Air vil du kunne nyte spennende smaker i restauranten så vel som på vår flott uteservering på hotellets terrasse.

– Vi håper at Clarion Hotel Air blir en møteplass for både næringslivet og lokalsamfunnet, sier Neverdahl.

Luftige konferanselokaler

Fra den romslige og luftige lobbyen på Clarion Hotel Air.

«Clarion Hotel Air har løsninger for de store konferansene. Med en av regionens største konferansesaler på rett under 1000 kvadratmeter og tilstøtende atrium på samme areal, har hotellet kapasitet til å være vertskap for de største anledningene.

Allerede full fart i resepsjonen på hotellet.

Storsalen Air One kan deles i fire, og i tillegg har hotellet ni møterom med det siste innen tekniske løsninger, som gir en ekstra dimensjon og økt fleksibilitet. Med alt samlet på samme plan, vil man oppleve en pulserende atmosfære og en levende møteplass under arrangementer. Hotellet tilbyr også helt unike muligheter med en toppetasje på 200 kvadratmeter hvor man kan nyte en fantastisk utsikt fra hotellets balkong og en takterrasse på ca. 400 kvadratmeter», heter det i en pressemelding.

– Jeg tør å påstå at hotellets kapasitet og kvalitet er i verdensklasse. Målet er å huse store arrangementer og konferanser, som tiltrekker seg kunder fra hele Norge. Med masse energi, mot og begeistring skal vi sørge for å være det perfekte vertskapet, sier hotelldirektør Laila Neverdahl entusiastisk.

Design inspirert av Stavanger-naturen

Fra "stuen" på hotellet.

«Ved ankomst vil den lokale Stavanger-kunstneren Per Dybvigs statue «The Messenger» møte deg. Videre inn i hotellet vil du oppleve et personlig og imøtekommende design inspirert fra den særegne og flotte Stavanger-naturen. Med en kombinasjon av enkle, rå og rustikke materialer med det raffinerte; både i farger og mønster og i bruk av organiske materialer som tre, sten, metall, skinn og tekstiler. Hotellet er innredet med en myk og naturlig fargepalett», heter det i pressemeldingen.

Clarion Hotel Air.

Clarion Hotel Air

Bygget er eid av Utsola AS, (Familien Rugland)

Entreprenør: Kruse Smith AS

Driftes under Petter A. Stordalens varemerke Clarion Hotels

Byggherre for prosjektet: Utsola AS

Arkitekt: KAP AS

Interiørarkitekt: Space Copenhagen

296 rom og 14 konferanserom

Storsal med plass til 1250 personer

Restaurantkonsept Kitchen & Table, signert den verdenskjente kokken Marcus Samuelsson

Treningsrom over to etasjer

Airport Shuttle

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS