Restaurant Eik
Restaurant Eik

De beste norske restaurantene – ifølge Bookatable

Bookatable har ved hjelp av Norges befolkning kåret landets mest populære restauranter i 2015. Resutlatet er basert på gjestevurderinger og statistikk på booking. Det gis priser innenfor 12 kategorier. Prisen for det beste kjøkkenet i Norge går denne gangen til Restaurant Eik.

Publisert

Restaurant Eik i Oslo har landets beste kjøkken, ifølge Bookatable. (Foto: Restaurant Eik)

Bookatable Awards er en nyopprettet restaurantpris som arrangeres med det formål å la de norske gjestene komme med sin mening.

Det gis priser innenfor 12 kategorier (se hvilke kategorier og hvilke restauranter som har vunnet de respektive kategoriene lengre ned i saken). Disse inkluderer den mest luksuriøse restaurantopplevelsen og årets beste norske kjøkken. Vinnerne får prisen sin overlevert personlig med diplom og pokal.

Restaurantgjestene anmelder

– Bookatable Awards baserer seg på vurderinger fra restaurantgjester rett etter at de har besøkt restauranten, noe som er med på å gjøre resultatene enda mer nøyaktige og troverdige. Vi deler ut priser innenfor 12 kategorier noe som er mulig takket være vårt brede restauranttilbud der det er mulig å booke et bord på alt fra lunsj- til luksusrestauranter, sier Jonas Carlén, Commercial Director hos Bookatable.

Gir inspirasjon

Heder til Restaurant Eik i Oslo fra Bookatable.

Restaurant Eik i Oslo fikk prisen for årets beste norske kjøkken, de er takknemlige for tilliten gjestene har til dem og er ikke i tvil om at dette også blir en viktig pris for dem internt.

– Vi setter stor pris på å bli kåret til årets beste norske kjøkken. Spesielt hyggelig er det att prisen er basert utfra gjestenes synspunkter. En slik pris gir ekstra inspirasjon til alle ansatte, sier Therese Karlberg (bildet) fra Restaurant Eik i en pressemelding.

Best i Oslo

Restaurant Havsmak er kåret til den beste restauranten i Oslo på av Bookatable. (Foto: Restaurant Havsmak)

Restaurant Havsmak er ydmyke over tillitten de har fått fra gjestene sine.

Formøyd ansatte på Restaurant Havsmak etter Bookatable Awards.

– Vi på Havsmak er svært stolte over ha blitt kåret til årets beste restaurant i Oslo. Dette er en flott bekreftelse på at det vi som team Havsmak gjør hver dag er meget bra og at gjestene våre gjenkjenner kvaliteten på kjøkkenet, service og vår interesse for faget vårt, heter det i en uttalelse fra restauranten.

Da White Guide Nordic ble offentliggjort tidligere denne uka, ble Restaurant Eik kåret til Norges 50. beste restaurant (Eik Annen Etage nummer 37). Restaurant Havsmak var ikke blant de 56 norske restaurantene på listen...

Hele listen med årets vinnere:

Årets beste norske kjøkken: Restaurant Eik, Oslo

Årets beste restaurant i Oslo: Restaurant Havsmak

Årets beste restaurant i Bergen: Bryggen Tracteursted

Årets beste restaurant i Tromsø: Roast Tromsø

Årets beste forretningsrestaurant: Vognmand Nilsen, Oslo

Årets beste grillrestaurang: Bryggerikjelleren, Lillehammer

Årets mest trendy restaurantmiljø: Hanami Tjuvholmen, Oslo

Årets beste internasjonale kjøkken: Bølgen & Moi Tjuvholmen, Oslo

Årets beste asiatiske restaurant: Xich Lo, Oslo

Årets beste amerikanske restaurant: TGI Fridays Aker Brygge, Oslo

Årets beste steakhouse: Roast Tromsø

Årets beste franske kjøkken: Brazzeria, Oslo

Bookatable Awards

Bookatable Awards er en restaurantpris som arrangeres av Bookatable, Europas største nettsted for restaurangbookinger. Prisen har som formål å la de norske restaurantgjestene komme med sin mening. Resultatet er basert på 8770 gjestevurderinger og bookingstatistikk for 2015. Diplom og pokal overleveres personlig til vinnerne.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS