Hotel Nordkyn Hotellet - fremside
Hotel Nordkyn Hotellet - fremside

Hotell i Kjøllefjord til salgs

Hotel Nordkyn i Kjøllefjord i Finnmark er til salgs. – Jeg har arbeidet i hotellet 14 år som medarbeider og daglig leder. I 2009 kjøpte jeg hotellet og overtok hele ansvaret. Etter grundig overveielse har jeg besluttet meg for å selge Hotel Nordkyn, sier eier og driver Maria Sørbø.

Publisert

Hotel Nordkyn er til salgs.

– Det har ikke vært noen lett avgjørelse. Jeg har vært så heldig å få gjennomgå en personlig utvikling fra medarbeider til eier i et arbeidsmiljø med hyggelige gjester og kolleger. Det har vært en god reise, sier Maria Sørbø.

Hotell fra 1969

Hotel Nordkyn ble etablert i 1969, og har i dag 24 rom i hotell og gjestehus med spiseri og pub. Hotellet er et viktig overnattings- og serveringstilbud til yrkesreisende, arbeidsfolk og turister, mens Spiseri & Pub er et møtested for lokalbefolkningen.

Spiseriet og puben.

– Vi har lykkes meget godt med et variert mattilbud med lokale spesialiteter, god pizza, hamburger, småretter og snacks. Omsetningen har vært stigende i de senere årene, og jeg regner med at vi når over sju millioner kroner i omsetning i år, opplyser sier Sørbø.

Positiv utvikling

– Det er positiv utvikling i næringslivet, lokalsamfunnet og vi driver hotellet i en kommune som ønsker å satse videre på reiseliv og turisme. Forholdene ligger derfor godt til rette for nye eiere, gjerne et vertskap, som kan utvikle Hotel Nordkyn videre til beste for våre gjester, ansatte og lokalsamfunnet, sier Maria Sørbø.

Du kan sende melding til hotellet her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS