Stockholm Grand Central Scandic
Stockholm Grand Central Scandic

Scandic lanserer signaturhotell

Scandic styrker sitt tilbud når de i dag lanserer en ny kolleksjon med signaturhoteller. Hotellene skal markedsføres under sitt eget navn med tillegget «by Scandic». Det første hotellet blir Stockholms-hotellet Grand Central by Scandic. Samtidig bytter hotellkjeden HTL navn – til HTL by Scandic.

Publisert

Det første signaturhotellet blir Grand Central by Scandic i Stockholm, som omprofileres 1. februar 2016.

Scandic, som er ranket som nummer en i Norden blant hotellvaremerkene, fortsetter å utvikle og styrke sitt kundetilbud gjennom å lansere en håndfull nye signaturhotell. Med de nye hotellene vil Scandic møte etterspørselen hos reisende som søker de mer unike hotellopplevelsene, heter det i en pressemelding,

Markedsføres under eget navn

Signaturhotellene, som skal markedsføres under sitt eget navn med tillegget «by Scandic», vil preges av sin unike historie og karakter, samt være utformet som tydelige sosiale møteplasser.

Det første hotellet i kolleksjonen er nåværende Scandic Grand Central i Stockholm, som den 1. februar 2016 omprofileres til Grand Central by Scandic. Selskapets store hotellsatsning i PUB-huset i Stockholm, Haymarket, vil også bli et av signaturhotellene når det åpnes våren 2016.

Planlegger flere

Scandic planlegger å øke med flere signaturhoteller i kolleksjonen, med en håndfull hotell i Norden de neste årene. Dette skal gjøres både gjennom omprofilering av eksisterende hotell og nyetableringer.

– Vårt gode kundetilbud er allerede attraktivt for både nordiske og internasjonale gjester på privat- eller jobbreise. Dette bekreftes av våre kundeundersøkelser og høye andel av gjester som kommer tilbake til våre hoteller. Ved å lansere en kolleksjon signaturhotell realiserer vi hotellenes fulle potensial med tanke på kundetilbud og lønnsomhet, sier Frank Fiskers, konsernsjef for Scandic Hotels i en pressemelding.

HTL by Scandic

HTL Hotels blir til HTL by Scandic. (Foto: Morten Holt)

Suksesskonseptet, HTL, som i dag drives gjennom fire hoteller i Stockholm og Oslo, kommer samtidig til å knyttes nærmere Scandics varemerke og bytte navn til HTL by Scandic i begynnelsen av 2016. Administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold mener det blir et stort løft både for HTL og Scandic.

– HTL-hotellene får nå tilgang til en mye større distribusjon som vi har bygget opp gjennom 50 år. Scandic kan med dette tilby en enda mer komplett pakke jeg tror gjestene vil sette pris på, sier Steen-Mevold.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS