KonradSelØstlandske17
KonradSelØstlandske17

75 utstillere klare for Østlandske Storhusholdning

Innlandets største storkjøkkenmesse, Østlandske Storhusholdning, var fulltegnet før sommeren, og tre av utstillerne som sto på venteliste, har også fått plass i utstillingshallen på Hamar i oktober. Totalt er 75 utstillere på plass i Hamarhallen i slutten av oktober.

Publisert

– Det er moro å arbeide med slike prosjekter, som blir så godt mottatt av utstillere og besøkende, sier messegeneral Konrad Sel. (Foto: Morten Holt)

Konrad Sel forteller at allerede ved siste påmeldingsfrist var utstillingen tilnærmet utsolgt, men at de likevel har lykkes med å få med dem som sto på venteliste.

– Det er gøy å jobbe med slike prosjekter, som blir så godt mottatt av både utstillere og besøkende, sier messesjef Konrad Sel.

En nyttig møteplass

Frode Myklevik (til høyre) står i spissen for kokkekonkurransen for lærlinger, som arrangeres på Østlandske Storhusholdning hver gang. Her sammen med et knippe elever fra Trysil på messen i 2013. (Foto: Morten Holt)

Hva er grunnen til pågangen?

– Jeg tror at utstillerne føler at på Hamar møter de sine kunder de har dialog med gjennom året, og får en god samtale. Vi forsøker hele tiden å tilrettelegge for den «gode samtalen på stand» – som kan danne grunnlag for samarbeid i etterkant av messen, sier Sel, og fortsetter:

Konrad Sel opplyser at 75 utstillere er klare for 2015-messen i Hamarhallen. (Foto: Morten Holt)

– Som arrangør er vi ikke spesielt opptatt av kvantitet med tanke på publikumsfremmøte, men at de riktige personene fra bransjen er til stede.

Les også: Ny eier for Østlandske Storhusholdning

Bredt spekter av utstillere

Totalt er 75 utstillere klare for messen i slutten av oktober.

Sel forteller videre at på årets messe finner vi noen nye utstillere innenfor storhusholdningssegmentet og mat, og mange av dem som har vært med før øker litt i størrelse.

– For meg virker det også som om utstillerne blir stadig bedre til å være offensive ved å benytte anledningen til å invitere nye og gamle kunder til sin stand, sier Sel.

Her finner du årets utstillere

Østlandske Storhusholdning

"

* Østlandske Storhusholdning er en lukket messe for bransjen, og gratis for besøkende.

* Årets messe arrangeres i Hamarhallen ved Scandic Hotel Hamar onsdag 28. og torsdag 29. oktober.

* Messen arrangeres i 2015 for 11. gang.

* Det er NHO Innlandet og Utstillingsplassen Messer AS som er hovedarrangører for Østlandske Storhusholdning.

Du kan lese mye mer om messen på Storhushold.no eller på Horecanytt.no.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS