KonradSelØstlandske1

Klart for Østlandske Storhusholdning

Onsdag og torsdag denne uka er det klart for storhusholdningsmessen Østlandske Storhusholdning i Hamar. I år arrangeres messen for 10. gang, og arrangøren melder om stappfull hall med utstillere, og stor interesse. – Dette er innlandets store møteplass for bransjen, sier messegeneral Konrad Sel.

Publisert

Konrad Sel. (Foto: Morten Holt)

Messen, som arrangeres på Hamar annet hvert år, er blitt en svært viktig møteplass for alle som driver næring i hotell-, restaurant- og cateringmarkedet både i privat og offentlig sektor.

Stor interesse

Fra Østlandske Storhusholdning for to år siden. (Foto: Morten Holt)

– På nytt er alle våre utstillingslokaler fylt opp, og vi gleder oss stort til å ønske alle som jobber i dette markedet velkommen. Interessen er stor, og i år har vi sett at de besøkende forhåndsregistrerer seg rekordtidlig, sier Konrad Sel.

– Vi gleder oss stort til å åpne dørene onsdag 30. oktober kl. 10.00 til tidenes flotteste Østlandske-utstilling. Det er gøy å se på utviklingen på forhåndsregistrerte besøkende som øker mye fra dag til dag. Det er farlig å mene noe om å slå tidligere besøkstall, vi ligger rundt 15-1600 besøkende og er godt fornøyd med det. Men vi får se! sier Sel.

Håper på godt besøk

Arrangørstaben er klar for nok en utgave av Østlandske Storhusholdning: Fra venstre Kari Olstad (Utstillingsplassen Messer AS), Tore Haug (NHO Innlandet), Frode Myklevik (Kokkenes Mesterlaug), Jan Granli (ASKO Hedmark) og Magne Norseng (RNI AS). Bak messegeneral Konrad Sel (Utstillingsplassen Messer AS).

De siste par årene er det vært om lag 1600 besøkende, noe som anses å være bra. Men arrangøren ønsker at enda flere benytter muligheten til å komme.

– Dette er en unik måte å møte alle leverandører som satser i innlandet på ett og samme sted. Det er svært tidseffektivt å gjøre seg kjent med hvem som er utstiller og møte disse på messen, mener Sel.

NHO Innlandet

NHO Innlandet er en av samarbeidspartnere, som ser på Østlandske Storhusholdning som en viktig arena for å utvikle gode kunderelasjoner.

– Innlandet er i sum et stor og viktig marked. Derfor er det viktig for oss å skape møteplasser slik at næringen kan møtes og skape nye relasjoner og pleie eksisterende, sier Tore Haug i NHO Innlandet.

Messen er åpen onsdag 30. oktober 10.00 – 18.00 og torsdag 31. oktober kl. 10.00 – 17.00 og det er i overkant av 70 utstillere.

Les mye mer om Østlandske Storhusholdning i Horeca nummer 6 2013

Powered by Labrador CMS