Konrad Sel des 2014 11
Konrad Sel des 2014 11

Nytt år med Østlandske Storhusholdning

Forberedelsene er i full gang mot Østlandske Storhusholdning 2015, som arrangeres 28. og 29. oktober – i år med ny eier for messen. Påmeldingsfristen for utstillere er 31. mars.

Publisert

Primus motor for Østlandske Storhusholdning, Konrad Sel (Foto: Morten Holt)

Primus motor og messegeneral for storhusholdningsmessen på Hamar gjennom mange år, Konrad Sel, har nemlig kjøpt Utstillingsplassen Messer AS.

Messeselskapet var frem til i fjor heleid av eiendomsselskapet Utstillingsplassen Eiendom.

– Vi er i full gang, og mottar påmeldinger. Ønsker å presisere for utstillerne som vil være med på høstens messe, er 31. mars. sier Konrad Sel.

To store messer

Primus motor og messegeneral for Østlandske Storhusholdning, Konrad Sel, har kjøpt Utstillingsplassen Messer AS, som arrangerer storhusholdningsmessen i Hamarhallen (bak). (Foto: Morten Holt)

Nevnte Østlandske Storhusholdning, som arrangeres annet hvert år, og den store Caravanmessen, som arrangeres årlig på Norges Varemesse i Lillestrøm, er Utstillingsplassen Messers store «flaggskip».

Utstillingsplassen Messer AS omsetter for om lag åtte millioner kroner de årene Østlandske Storhusholdning arrangeres (om lag 6,5 millioner kroner i «mellomårene»)

Vil ikke merke stor forskjell

– Vi viderefører samarbeidet med eiendomsselskapet, og kjøper tjenester derfra. Verken utstillere eller besøkende på Østlandske Storhusholdning vil merke stort – bortsett fra at vi håper å skape en enda bedre messe for både utstillere og besøkende, sier Konrad Sel.

Nevnte Sel har vært involvert i Østlandske Storhusholdning siden tidlig på 90-tallet, og har selv bakgrunn fra bransjen. Han er oppvokst i en hotellfamilie på Kongsberg, og var også hotelldirektør for Scandic Hamar i perioden 1994 til 2004. Messen arrangeres i Hamarhallen, vegg-i-vegg med hotellet.

– Målsettingen med Østlandske Storhusholdning er å samle leverandørene både til privat og offentlig sektor, til hotell, restauranter, kafeteriaer, institusjoner og kantiner, catering, kiosker etc. på en stor messe i østlandsområdet. I 2013 deltok 80 bedrifter som utstillere, og 1600 ansatte fra storhusholdningsbedrifter besøkte messen. Halvparten av dem var beslutningstakere, skriver daglig leder Konrad Sel og messesjef Kari J. Olstad i et brev som i disse dager sendes til aktuelle utstillere.

Besøkende fra hele Østlandet

Utstillingsplassen Messer AS, her representert med Konrad Sel, samarbeider med blant andre Horeca, her annonsesjef Rolf Goplen, om Østlandske Storhusholdning. (Foto: Morten Holt)

Messen arrangeres alltid i 44 i oktober, og 2015 blir storhusholdningsmessen i Hamarhallen arrangert for 11. gang. Påmeldingsfristen for utstillerne er 1. april.

Ask media/Horeca er med som medarrangør for Østlandske Storhusholdning, som selv om det er en lokalmesse, trekker til seg besøkende fra horecabransjen fra hele Østlandet.

Påmeldingsfristen for utstillere er 31. mars.

Du finner mye mer informasjon på Storhushold.no og på Horecanytt.no

Les også: Enormt messeoverskudd til vanskeligstilte (oktober 2013)

Les også: Gode dager på Østlandske Storhusholdning (oktober 2013)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS